sunnuntai 29. tammikuuta 2012

viikko 4

Maanantaiaamuna ajeltiin Onnin kans eläinlääkäri Leena Oksasen vastaanotolle. Leena otti Onnilta poskisolunäytteen joka on CEA-testi Optigenille. Tikut ja paperit lähti eteenpäin, joten nyt jäämme odottelemaan milloin saamme tulokset. Jännää :)

Tiistaina Onnin agireenit. Todella mukava rata, jossa oli melko pyöritystä. Kaplaksen Marilta saimme tiukkoja ja hyviä neuvoja. Onni kyllä kääntyy todella, todella hienosti kun vaan mamma on ajoissa ohjauskuvioissa. Marikin jopa kommentoi että Onni kääntyy todella hyvin ja osaa hienosti "koota" itsensä hypylle, jes :) Kyllä on mukava kuulla tälläistä positiivista palautetta välillä. Ehkä me pikkuhiljaa saadaan yhteistyö pelaamaan kunnolla radalla. Mukavat ja haastavat reenit joista jäi taas paljo mietittävää.

Keskiviikkona Sulon agireenit. Aaltosen Mikko oli tehnyt mukavan 21-esteen radan, jossa kepit mentiin kahdesti. Ensimmäisellä kierroksella käytiin läpi vaikeita paikkoja useampaan kertaan ja kyllä ne sit alkoi minulta ja Sulolta onnistua. Sulo kestää hyvin kepeillä vedätyksen ja tekasinpa jo valssinkin keppejen päässä. Toisella kierroksella koko rata ja jihuu Sulo mennä viipotti täysin puhtaasti elikkä tekastiin 0-rata :) Tämä oli siis hyppyrata, ei kontaktiesteitä. Mikko tuumasi että hyvällä mallilla alkaa Sulon kans meno olla ja kohta vois suunnitella kisoihin menoa. No, Sulolla tulee ikä täyteen vasta kolmen kuukauden päästä, joten rauhassa jatkamme reenailua ja katsomme sitten myöhemmin tätä kisaamaan lähtöä. Mitään kiirettä kisakentille meillä ei ole Sulon kans.

Perjantaiaamuna ajelin Active Dogin hallille Edin ja Nasun kans. Aaltosen Mikko kävi alkuviikosta reenaileen Edin kans ja sovittiin että jos vaan ehdin käyn reenaamassa keppikulmia, takakiertoja ja kontakteja. Niinpä tein Edin kans näitä kaikkia ja hyvin meni. Kyllä se vaan täytyy myöntää etten mitenkään itse pystyisi kisoissa tätä agitykkiä ohjaamaan. Vaikka Onni on nopea, niin Edi on ihan eritavalla nopea. Vaikea sitä on selittää, mutta ehkä se menee näin että Onni on nopea ja Edi on tykki :)
Nasun kans mentiin keppejä, kontakteja ja sitten sama rata kuin oli Sulon reeneissä mutta keppejen tilalla pussi. Nasuhan menee omalla leppoisalla tyylillään. Suorittaa kyllä radan ihan puhtaasti ja hyvin, mutta ei pidä mitään kiirettä ;)
Iltapäivällä ajelin Ouluun, koska lupasin Kaijalle mennä kaveriksi käyttämään Almaa röntgenissä. Kyllä jänskätti että montako masuasukkia sieltä löytyykään. Yllätys, yllätys neljä "ruotoa" siellä näkyi ja kyllä hykerreltiin Onnelisena Kaijan kans. :) Tässä vielä kuva Edin & Alman pentusista masussa.
Edin ja Alman rakkauden "hedelmät" :)
Lauantai-iltana Ninon pentuagireenit. Ensin kehonhallintaa ja ihan mukavasti ja maltillisesti Nino tekee liikkeitä. Tutustuttiin myös puomin alastuloon ja vähän meinas Ninoa jänskättää alussa, mutta hyvin pian rohkaistu ja innolla kipitti makupalakupille. Sitten mentiin hyppy (ilman rimaa tietenkin) + putki ja hyvin jäbä suoritti pari estettä. "Kotiläksyjä" saatiin Jenniltä paljon, mutta näitä reenaillaan pari viikkoa kotona ja sit katsellaan ryhmässä mitä on opittu.

Sunnuntaina pakkanen paukkui siihen malliin -22, joten pikainen "kakkalenkki" tehtiin poikien kans. Meillä kun Onni herra on niin siisti ettei voi omalle pihalle kakkia niin on pakko lähtee pikkulenkki tekemään, oli pakkaslukemat mitä vaan.
Ninon kans illalla jälleen agireenit. Oli kyllä mukavat ja touhukkaat reenit. Ojalan Jenni oli keksinyt kaikkea kivaa harjoiteltavaa. Nino herra on niin pätevä. On tosi, tosi innokkaana tekemisessä mukana, mutta osaa todella hyvin myös rauhoittua. Kerrassaan mainio kakara, tykkään, tykkään, tykkään :) Nyt onkin kahden viikon tauko ja reenailemme kotona Jennin antamia "kotiläksyjä".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti