sunnuntai 8. tammikuuta 2012

viikko 1

Kyllä meillä alkoi vuosi 2012 todella, todella ihanasti. Mein Onni menetti kunnolla tänään maanantaina poikuutensa ihanalle shelttineidille. Onni oli kyllä niin RAKASTUNUT tähän neitiin, ihanaa katseltavaa tämä "koiraRakkaus" kun neitikin oikeen "liehitteli" Onnia. Nyt jäämmä jännäämään ja odottamaan tuleeko sieltä pieniä shelttilapsosia. Toivottavasti!!!
Pentuja siis odotellaan Dash'ing kenneliin, kasvattaja Maarit Tervonen.

Tiistaina ajelin poikien kans Annalankankaalle lenkkeileen. Seuraksi saimme Tiinan & Mimmin ja Ninjan, sekä Pauliinan & Flipperin. Flipperihän on Edin poika ja siis Sulon veli. Tunnin lenkki käppäiltiin ja hiki tuli lumessa tarpomisesta.
Muutenkin tämä päivä oli erittäin ONNISTUNUT OnniViivi :)

Sulo, Edi ja Flipper
Nino ja "lumipaukut" :)
Keskiviikkona agireenailua Onnin, Nasun ja Sulon kans. Onnin kans kontakteja ja keppikulmia. Pieni radan pätkä myös hurauteltiin menemään. Nasun ja Sulon kans pieni radan pätkä, jossa muuri ja rengas mukana ja joka päättyi kepeille. Muuri ja rengas meni todella hyvin radan yhteydessä ja kumpikin poika osasi todella hyvin hakea kepit vauhdista. Puomi mentiin myös molempien kans ja hienosti poijat sen jo suorittaa. Hihnassa edelleen molemmat kontaktiesteillä. Kyllä oli kiva reenailla kolmikon kans :)

Perjantaina ajeltiin Active Dogsin järjestämiin epävirallisiin agikisoihin Onnin, Nasun ja Sulon kans. Nasu meni ensimmäistä kertaa epiksissä ja ihan kivasti poika meni, vaikka välillä piti vähän "keskustella" että mennäänkö vai ei. Ratavirheitä tuli 30 ja myös yliaikaa meni jonku verran.
Sulo myös ensimmäistä kertaa epiksissä ja hienosti meni. Sulo mennä porskutti 7 sekunttia alle ihanneajan ja ratavirheitä vain 5.
Onnin kans menimme kaksi kertaa ja toisen radan meno toikin Onnille voiton. Hyvin oli mamman ohjauksessa mukana ja kontaktit toimi. Tästä on hyvä jatkaa reenailua ja odotella seuraavia virallisia kisoja.

Sunnuntaina Onnin ja Ninon kans nätöreeneissä Active Dog hallilla. Mukavasti oli nätöreenaajia mukana ja kivat parin tunnin reenit käytiin läpi. Kiitokset Kuivalan Maikille joka veti hyvät reenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti