sunnuntai 22. tammikuuta 2012

viikko 3

Tiistaina Onnin agireenit. Kouluttajana Kaplaksen Mari ja taas oli mukava, mutta haastava 23-esteen rata. Ensimmäisellä kierroksella hiottiin tiettyjä vaikeita paikkoja ja tuntu että ei sitten millään onnistu. Todellakin uusia ohjauskuvioita tuli taas mietittäväksi ja reenattavaksi. Lopussa jokainen vielä kokeilemaan ratasuoritus kokonaan ja jihaa, jotenkin ne ohjauskuviot vaan meni "nappiin" ja porskuteltiin Onnin kans 0-rata. Kyllä mä tuuletinkin ratasuorituksen jälkeen, tuntui se todellakin "työvoitolta" :) Taas oli mukava lähteä reeneistä hyvillä mielin!

Keskiviikkona agireenit Sulon kans. Kouluttajana Kaplaksen Mari. Aiheena puomin kontakti ja keinu, sekä pakkovalssi ja takakierto. Puomin kontakti ihan hyvällä mallilla Sulolla, ainoastaan vähän "hienosäätöä" pysähtymispaikassa. Keinu alettiin mennä kokonaisena tasolta yksi ja hyvin Sulo keinun oivalsi. Ollaanhan me paukuteltu jo aikas pitkään, joten ei mitään ongelmia. Pakkovalssi onnistui hienosti ja takakiertokin erittäin hyvin. Intoa Sulolla kyllä riittää, mutta osaa olla väliajat erittäin rauhallisesti ja rennosti.

Lauantain kävimme Karin ja poikien kans lenkkeilemässä Annalankankaalla. Kyllä oli lunta ja hikihatussa tarvottiin menemään. Oli koiruudetkin lenkin jälkeen väsyneitä, maata rötköttivät reporankoina koko sakki.

Sunnuntaina aamupäivästä Annalankankaalle lenkkeileen viisikon kans. Seuraksi saimme Nevalaisen Tarjan & kuusi karvaista ystävää. Mukava tunnin lenkki tarvottiin lumessa ja kyllä hiki virtasi. Poijatkin oli hyvin rauhallisia tämän lenkin jälkeen. Kiitos Tarja lenkkiseurasta. :)
Sunnuntaina illalla Ninon kans ensimmäistä kertaa pentu agility jatko harjoituksissa, kouluttaja Jenni Ojala. Ensin tehtiin rangan taivutuksia ja ropan hallintaa. Peruutus meinaa vielä olla vähän hakusessa, mutta eiköhän se sieltä löydy ajan kans. Muuten ropanhallinta liikkeissä liikeradat on todella hyvät. Aktivointia makupalakupille ja tämähän kyllä onnistui todella hyvin. Sitten siivekkeen kiertoa, takakierrolla ja valssilla. Aika hyvin Nino malttaa jo istua ja odottaa lähtölupaa, tätä vaan pitää edelleen kovasti vahvistaa. Nino oli kyllä todella reippaasti, oli tekemisessä innolla mukana ja taas väliajat malttoi todella hyvin olla rauhallisesti. Istuskeli tai makoili vaan mun vierellä, eikä välittänyt muiden koirien touhuista. Tästä on hyvä jatkaa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti