sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

viikko 30

Heti maanantaina aamulla menimme Sulo-Santerin kanssa Akuuttiin peitsikulmahampaan poistoon. Aika meillä oli klo 8.00 ja terveystarkastuksen jälkeen Sulo jäi sinne "nukkumaan". Mä ajelin vanhempieni luo ja odottelin puhelinsoittoa milloin saan hakea Sulon pois. Yhdentoista aikaa menin hakemaan Suloa ja poika oli vieläkin ihan pökkyrässä. Kotonakin nukuskeli pitkälle iltapäivään, mutta sitten alkoi jo virkustumaan. Nyt on pariksi viikoksi kaikki vetoleikit kielletty ja luitakaan ei meillä sitten syödä. Saimme kipulääkkeet ja antibioottikuurin mukaan kotiin. Toivotaan että suu alkaa hyvin paranemaan!!!
Sulo syö kyllä hyvin kipulääkkeen ja antibiootin, ottaa sen ihan kuin makupalan :)

Keskiviikko iltana käytiin Karin ja koiruuksien kans merenrannalla. Kaikki poijat kyllä kävi pikkasen kastelemassa tassujaan, mutta Edi meillä pääsi vain uimaan. Kyllä Edi nautti, heiteltiin keppiä mereen ja poika loikki/ui heti perään. Sulo oli kyllä irti, mutta ei lähtenyt perään. Onni ja Nasu oli kiinni, koska mä nyt säästelen näiden herrojen turkkia ihan näyttelyitä ajatellen... ja onpa itellä helpompi homma kun ei kaikkia neljää tarvi pestä kotiin päästyä :)

Torstai-iltana kävimme lenkkeilemässä Annalankankaalla ihan irtilenkin. Seuraksi saimme Tervosen Maaritin, Nipan & Susun kans ja Törmäkankaan Kaijan, Lunan & Alman kans. Tunteroisen lenkki käpyteltiin ja kyllä kaikki koiruudet justa hippasi sydämmensä kyllyydestä :)))

Juoksukoulu jatkuu edelleen... :)

poijat ottaa aurinkoa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti