sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

viikko 28

Maanantaina ajelin poikien kanssa päiväksi mökille Kipinään. Voi sitä riemua kun poijat juosta kirmasi pihalla. Ilma oli todella lämmin ja aurinkoinen.
Kipinän mökillä

Tiistaina loikoiltiin ihan kotosalla. Vettä satoi koko päivän, joten ei paljo pihalla viihdytty. Normi lenkit kyllä tehtiin ja oltiin kaikki ihan "uitettuja koiria" :)

Keskiviikko, torstai ja perjantai oli normi eloa kotosalla.

Lauantaina Onnin ja Nasun kans Oulun KV näyttelyyn Äimärautiolle. Kun lähdettiin kotoa ilma oli ihan hyvä, mutta kun päästiin perille vettä alkoi sataa ja sitä sitten satoi koko päivän. Kumpikaan pojista ei liiku märällä nurmella ja niin häntä nousi liikkeessä. Mein "tötteröhännät" sai EH:n, tuomarina oli Andrew Brace Iso-Britanniasta. Poikien arvostelut lisätty omille sivuille.

Sunnuntaina myös Oulun KV ja sinne ajelin Onnin kans. Ilma oli ihana, aurinko paistoi. Tuomarina oli Lena Danker Suomesta ja hänellä kaverina vielä harjoitusarvostelija. Syyni oli siis todella tarkka. Onnikin seisoi varmaan pöydällä 10min kun kävivät koiran perusteellisesti läpi. Ajattelinkin että tämähän on ihan kuin "jalostustarkastus" ;) Onni esiintyi hyvin ja tulokseksi AVO ERI2 SA. Mamma oli yhtä hymyä, koska tiukka linja oli tuomarilla koko shelttikehän ajan. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti