sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

viikko 27

Maanantai aamuna ajelin kaikkien poikien kanssa agikentälle Martinniemeen. Kävimme ensin lämppärilenkillä ja sitten reenailin agia.
Sulon kans pieni radan pätkä johon tuli valsseja. Kepit ja kontaktit reenailtiin myös. Nasun kans sama reeni. Molemmilla pojilla löytyi intoa ja vauhtia ratareenissä :)
Kokeilinpa myös Edin kans pitkästä aikaa pikku pätkiä joissa pari hyppyä ja putki, siitä lähetys kepeille, A-esteelle tai puomille. Hyvin oli kontaktit ja kepit hallinnassa :) On se vaan niin hurja vauhti Edillä, etten varmaan pystyisi pitkää rataa sitä ohjaamaan.
Onni ei tänään päässyt reenaileen ollenkaan, koska lepopäivä viikonlopun agiliitelyn jälkeen.
Reenailun jälkeen käytiin jäähyttelylenkki ja näki että poijat oli tyytyväisiä :))

Tiistaina heti aamusta ajeltiin Karin ja poikien kans lenkille Annalankankaalle. Rauhallinen lenkki tehtiin, koska meinasi olla jo todella lämmin heti aamusta. Kyllä vesi maistui poijille lenkin jälkeen.
Illalla ajelin OKK:n agikisoihin Haukkukeitaalle Onnin kans. Meidän ensimmäinen rataantutustuminen alkoi vasta klo 21.35, joten todelliset iltakisat. Eka radalla alku meni todella sujuvasti ja hyvin, mutta putkella Onni haukahteli ja siitä heti huomautus. Siinä sekosi meidän pakka ja tuloksena HYL. Toinen rata oli hyppyrata ja todella kimurantin radan oli Jämsän Jarmo tehny. Alku meni taas ihan mallikkaasti, mutta kun tultiin yhdelle putkelle jossa olin ohjauksessa myöhässä... Onni sujahti putkesta vauhdilla ulos suoraan minun jalkoihin ja siitä mamma teki todella komean "ilmalennon" maaten sitten maassa rähmällään. Siinä meni se ratasuoritus, mutta onneksi Onnille ei käynyt kuinkaan. Tarkistin heti että Onni liikkuu oikein ja kokeilin muutaman hypyn, eikä näkynyt mitään poikkeavaan. Kopeloin myös koko koiran läpi aristaako mistään, mutta onneksi ei reakoinut mitenkään!

Keskiviikkona ajeltiin Akuuttiin. Onnilla rokotukset ja silmätarkki. JEE, JEE, Onni täysin terve silmiltään!!! Nyt on sitten myös rokotukset kunnossa seuraavat 3-vuotta. Sulo kävi hammastarkissa ja niin varattiin peitsikulmurin poistoon aika, joka on maanantaina 25.7.11.

Lauantaina Tervosen Maarit tuli Susun ja Hanin kans ennen seitsemää meille. Pakattiin auto ja ajeltiin hakemaan Kuivalan Maikki, Duffy ja Agnes myös samaan kyytiin. Keltainen "paholainen" suuntasi keulan kohti Kemiä.
Tuomarina Irina Poletaeva, joka osottautui erittäin tiukaksi tädiksi. Näyttely oli nurmikentällä ja nurmi oli vielä aamusta märkä. Onni kun ei tykkää märästä nurmesta, pelkäsin ettei liiku yhtään. No, pelko oli osittain turhaa, mutta ei Onnin liike ollut yhtään niin rentoa kun on parhaimmillaan. Häntäkin meinasi vähän nousta, mutta ei pahasti. Onni esiintyi kyllä muuten todella mallikkaasti ja hienosti Onni sijoittui, tuloksena AVO ERI1 SA PU3 :) Onnin arvostelu lisätty omalle sivulle.

Onni Kemissä ERI1 SA PU3
Kuva Juha Sipola
Hienosti meni myös Maaritin ja Maikin koirilla. Duffy ERI1, Agnes EH, Susu ERI2 ja Hani ERI2. Sen verran vähän oli shelttejä tänään kehässä että näytelmät oli ohi meidän osalta parissa tunnissa. Päästiin siis ajelemaan kotia kohti jo kahdentoista aikaan. Mukava reissu Mahtavassa Seurassa, juttu lentää ja nauru raikaa :))) Kiitos Maarit ja Maikki mukavasta seurasta!!!

Onni kunnon "äijä"
kuva Juha Sipola


Sunnuntai otettiin poikien kans rennosti. Bayvanticit laitettiin taas kaikille ettei tulisi niitä ikäviä tuliaisia ulkoa, vielä niitä ei meidän poijista Onneksi ole löytyny! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti