sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

viikko 13

Edelleen Sulo-Santeri pitää mammaa jännityksessä yläkulmureiden suhteen, maitohampaat heiluu vähän, mutta uusia ei vielä näy. Ikäähän Sulolla on nyt 5,5kk joten kohta niiden pitäisi sieltä tupsahtaa... Täytyy vaan toivoa että tulisivat oikein!!!

Maanantaina Edi tuli illalla kotiin Turun reissulta ja Mari kertoikin heti hyviä uutisia :) Piira oli todennut että "tämähän on ihan eri koira" kun oli Ediä käsitellyt, elikkä ruokavalion vaihto ja kuntokuuri on tuottanut toivotun tuloksen, jee!!! Tästä on hyvä jatkaa samaan malliin.

Keskiviikkona Edi kävi reenailemassa Mikon kanssa. Mikko onkin jo suunnitellut useampia kisoja mihin menee Edin kanssa ja kyllä täytyy sanoa että mua jänskättää miten parivaljakolla alkaa kisat mennä. Hyvältähän se reeneissä ainakin näyttää. Hallille mentäessä meni häntä heiluen tervehtimään heti Maria ja Mikkoa, ihan selvästi nauttii olosta kun tietää mitä pääsee kohta tekemään. Edi ei edes huomaa eikä kuuntele minua kun on niin Mikon "lumoissa":))

Torstaina oli Onnilla tekniikkareenit ja Mari meille opetti miten valssi tehdään oikein. Joten valssia, valssia, valssia reenailtiin ja kyllä se hyvin meni kun ohjaaja oli kartalla, niin koiran oli helppo lukea mitä siltä odotetaan :))

Perjantaina reenailtiin Nasun kanssa Annan opissa. Pientä radanpätkää ja tietenkin kepit ja kontaktit. Hyvin Nasu malttaa keskittyä tekemiseen, jes :))

Lauantain Active Dogsin kevätriehassa palkittiin seuran menestyneitä koirakoita. Hurjaa, Onni oli seuran vuoden 2010 AGILITYTULOKAS sijalla 2!!! Mukava palkinto saatiin muistoksi tästä :))


Sunnuntaiaamuna klo. 03.50 puhelin soi ja Karjalaisen Tiina sieltä soitteli kun Mimmin synnytys oli käynnistynyt. Mä hyppäsin vaatteihin ja hurautin Martinniemeen. Kyllä taas oli ikimuistoinen tapahtuma, Mimmi pyöräytti pentulaatikkoon kolme ihanaa soopelipentua 1 tyttö ja 2 poikaa. Kyllä Mimmi oli urhea ja sinnikäs mammakoira! Hurjan Paljon Onnea Usvattaren ensimmäisestä pentueesta Mimmi, Tiina ja Juha!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti