maanantai 11. huhtikuuta 2011

viikko 14

Nyt alkoi ne loska ja kurakelit, elikkä joka lenkin jälkeen poijat on päässeet suihkuteltavaksi ja mamma ei tykkää yhtään näistä keleistä.
Sulo-Santerin kulmahampaat ei ole vieläkään vaihtuneet ja nyt alkaa hermostuttaa todella tuleeko poijalle peitsit. Kyllä on ollut itkua ja hammasten kiristelyä tämä seuranta hampaiden suhteen. Muuten suu näyttää priimalta, elikkä kaikki muut hampaat on siellä missä pitääkin. Jännityksessä elellään...

Keskiviikkona Edi kävi agireenaileen Mikon kans ja mä seurailin radan reunalta parivaljakon menoa. Koira toimii kun unelma taitavan ohjaajan viedessä, huoh :)))

Torstaina Onni pääsi agireeneihin ja Mikko oli tekassut radan jossa ihan urakalla tehtiin valssia valssin perään. Huomautuksia haukkumisesta Onni sai muutaman kerran ja toiveissa on että joku päivä Onni pysyisi hiljaa koko radan ajan... siihen kyllä varmasti on meillä pitkä ja kivinen tie.

Perjantaina vein Edin Marin ja Mikon luo, kun itse lähdin Karjalaisen Tiinan & Kertun kans ajelemaan kohti Vaasaa. Mukana minulla oli Onni, Nasu ja Sulo. Yövyimme Vaasassa Sokos Hotel Vaakunassa, koska lauantaiaamuna näyttely alkaa jo klo 9.00.

Lauantaina heräiltiin ennen kuutta ja alettiin valmistautua päivän näytelmiin.
Näyttelypaikalla olimme kahdeksan aikaan. Kyllä on mahtavat tilat Botnia hallissa, tilaa löytyy...
Ensimmäisenä kehään meni esiintymään minulta Nasu nuortenluokkaan. Kehästä lähdimme punaisen nauhan kanssa elikkä ERI tuli. Kilpailuluokassa tuomari sijoitti meidät ykköseksi ja voi sitä onnen huumaa :)) Tuomari palkitsi Nasun myös SAlla, joten jäimme odottamaan paras uros kehää.
Onni näytteli avoimessa luokassa ja ERI tuli myös Onnille. Kilpailuluokassa Onni sijoittui toiseksi ja sai myös SAn, voi että mamma oli yhtä hymyä :D

Parasuros kehässä minä esitin Nasun ja Karjalaisen Tiina handlasi Onnin. Nasuhan kyllä esiintyy todella hyvin, liikkeeseen kun saadaan vielä potkua niin olen todella tyytyväinen. Kyllä katselin ihastellen Tiinan ja Onnin menoa, Onni oli niin rento ja ihan kuin olisi hymyillyt Tiinalle liikkeessä että "voi kun tämä on kivaa" ja häntäkin pysyi alhaalla, WAU!!!
Tuomari otti neljä koiraa jatkoon ja HURJAA Nasu oli näiden joukossa. Ensin sijoitti ykkösen, koira oli Norjasta asti tullut näihin näytelmiin ja vei voiton.
MAHTAVAA ja MAKEAA MAHANTÄYDELTÄ, NASU TULI TOISEKSI ja Nasun isä Valto tuli kolmanneksi!!! Neljänneksi tuli myös valiouros.
Elikkä Nasu oli siis ERI 1, SA, PU2, varaserti + varacacib, hurjaa!!!!!!
Erittäin hyvillä mielin lähdimme ajelemaan näyttelyn jälkeen kohti Haukipudasta.

Edi ja Mikko kisasi lauantaina KAS:in kisoissa, tuloksena HYL.

Sunnuntaina ajelin sitten Onnin kanssa KAS:in agikisoihin. Itsellä oli todella väsynyt olo ja tuntui että olin koko kisojen ajan "pihalla kun lumiukko" :) Tuloksena 2xHYL ja ihan vaan ohjaajan syy kun ei ole kartalla...
Edi ja Mikko kisasi yhden radan verran, tuloksena 5 ja sillä voitto :)))))

2 kommenttia:

  1. Kyllä sulla Päivi on ollut jännittävät hetket Vaasan näyttelyssä : ) Paljon Onnea hienosta menestyksestä! Mieltäni erityisesti lämmittää se, että nää menestyneet poijaat ovat molemmat soopeleita - mun suosikkiväri!
    Kiva kun agilityssäkin alkaa ulkokisakausi, kisoja onkin mukava käydä katsomassa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Vuokko :)
    Kyllä todellakin jänskätti Vaasassa ja sama linja mulla kun sullakin, suosikkiväri on soopeli!!!

    VastaaPoista