tiistai 29. maaliskuuta 2011

viikko 12

Viikko täynnä kaikenlaista mukavaa touhua poikien kans lenkkeilystä reenaukseen. Sulo-Santerilta irtosi tiistaina ja keskiviikkona alakulmurit. Uusia alakulmureita pukkaa ja yläkulmurit heiluu, mutta uusia ei vielä näy. Toivotaan että sieltä ne oikein tulisi suuhun. Takahampaita tipahtelee myös.

Keskiviikkona Edi pääsi reenaileen Mikon kans. Tekivät nyt ihan kunnon reenin ja kyllä se näyttää hyvältä. Mielenkiinnolla nyt jäädään odottamaan mikä on Piiran "tuomio" ensiviikolla, onko kuntokuurista ollut hyötyä...

Torstaina oli Onnin agireenit. Mikko oli tekaissut mukavan radan ja sitä sit kokeilemaan. Aiheena oli takakierrot ja sylivekit, ihan mukavasti siitä Onnin kans muutamalla yrityksellä selvittiin.

Perjantaina Edi lähti aamusta Marin ja Mikon kans ajelemaan Turkua kohti. Kyllä se vaan tuntuu oudolta kun kotona ei ole kuin kolme koiraa.
Hyvärisen Kirsi tuli klo 12.30 hieromaan Nasun ja Onnin. Nasu meinasi ensin vähän jäykistellä, mutta Kirsin varmoissa ja hellissä käsissä Nasu makasi lopulta todella rentona ja nautti. Onnihan on ihan lötköpötkö koko hieronnan ajan, nauttii todella Kirsin käsittelystä.

Lauantai olikin valmistelua illan lähtöön. Lähdimme klo 20.30 bussilla kohti Paimiota, jossa järjestettiin Shetlanninlammaskoirien pääerikoisnäyttely. Bussissa oli kaikenkaikkiaan 30 koiraa ja minulla mukana Onni ja Sulo-Santeri. Eipä tullut paljo nukuttua menomatkalla, mutta hyvin sitä vaan päivän jaksoi kun oli mielenkiintoista katseltavaa.
Pentujen kehä alkoi klo. 11.00 ja pikkupentuluokassa 5-7kk oli seitsemän koiraa. Kyllä olin huikeen ylpeä Sulo-Santerin esiintymisestä. Jäbä seisoi kuin tatti pöydällä kun tuomari kopeloi, liikkui kuin unelma ja maassa seisoa törötti kertakaikkiaan hienosti. Tuli olo että Sulo nautti esiintymisestä ja kyllä on tämmöstä koiraa ilo esittää joka toimii kuin unelma. Yllätys oli suuri kun tuomari sijoitti Sulo-Santerin kolmanneksi ja saatiin vielä KP elikkä kunniapalkinto. Voi että mamma oli yhtä hymyä :D Arvostelu on lisätty Sulon omalle sivulle.
Onnin kehä alkoi 14.30 ja avoluokan uroksia oli 14. Taas meinasi olla vähän taistelua Onnin hännän kannon kans, huoh. Hyvin Onni muuten kyllä esiintyi. Onni sai ERIn ja pääsimme siis jatkamaan vielä. Kaikkien ERIn saaneiden koirien joukosta tumari poimi kolme koiraa ensin ja sitten mietti/pähkäili todella kauan Onnin ja Shadeland He's A Wizard elikkä Velhon välillä. Vuorotellen kävi katsomassa Onnia ja Velhoa. Velho vei tuomarin suosion ja pääsi jatkamaan, mutta olin todella tyytyväinen tultiinhan me epävirallisesti "viidenneksi" :) Arvostelu nähtävänä Onnin omalla sivulla.
Kävimme vielä yhdesti pyörähtämässä Onnin kanssa kehässä kun olimme Helskon Kalevan elikkä Onnin isän jälkeläisluokassa. Hyvinhän se menikin, sijoitus 2.
Kotimatkalle lähdimme klo 19.00 ja kotona Haukiputaalla olimme aamulla klo 06.00. Voi jösses että väsytti, vaikka tulomatkalla sain nukuttua jonkinverran bussissa, mutta kyllä se tais olla sellasta "koiranunta".
Kyllä oli mukava reissu hyvässä seurassa ja tästä reissusta suuret kiitokset Yliruokasen Kirsille joka kaiken järjesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti