maanantai 18. huhtikuuta 2011

viikko 15

Mukavasti on pyörätiet jo sulat ja kuivat, ettei joka lenkin jälkeen tarvi enää koiruuksia suihkuun tyyrätä.

Keskiviikkona vein Edin aamulla Marille ja Mikolle, kun itse ajelin Sulo-Santerin kanssa eläinlääkäri Lemmikkiin maitokulmureiden poistoon.
Ensin Sulo rauhoitettiin ja sit otettiin hammaskalustosta röntgenkuvat. Lääkäreiden mielestä pysyvät kulmurit olivat tulossa hyvässä asennossa ja tähänhän sitä täytyy nyt yrittää luottaa/toivoa että näin olisi.
Sulo jäi lääkärille operaatioon ja mä lähdin käymään vanhempieni luona kyläilemässä. Parisen tuntia meni, kun lääkäri soitteli että Sulo on herännyt ja pääsee kotiin. Hyvin oli operaatio sujunu ja lääkäri kehui Sulon luonnetta kuinka reippaasti se oli siellä ollut, ei ääntäkään ollut päästäny :) Reipas Sulo!
Päivän Sulo kyllä nukuskeli ja oli vähän pökkyräinen, mutta illasta alkoi jätkään tulla jo virtaa ja leekasi Nasun kans.
Mikko toi Edin kahden jälkeen, olivat tehneet kunnon reenin. Edistä kyllä huomasi että oli reenit olleet rankat, kun jäbä nukkui suurimmaksi osaksi päivää.

Torstaina Sulo-Santeri täytti 6kk :)) niin se aika menee äkkiä...

Perjantai aamuna kävin Onnin ja Sulon kans reenaileen omatoimisesti agia. Onnin kans vaan muutama hyppy ja kepit, tavoitteena että Onni on hiljaa.
Sulon kans reenailtiin keppejä, kontakteja, rengasta ja viiden hypyn suoraa. Voi mahoton että Sulo on hyvä, kyllä taitaa poika seurata isänsä jalanjälkiä agilityn suhteen :).
Iloiseksi yllätykseksi hallilla oli yhtäaikaa Riekin Pirkko, joka näpsikin muutaman kuvan Sulosta kun menimme esteitä, KIITOS PIRKKO!!!

Perjantai-iltana oli Nasulla viimeiset agireenit jatko kakosella Kilpiän Annan vetämänä. Koluuteltiin keinua, kontakteja ja keppejä yksittäisinä esteinä. Radanpätkällä oli jo vaikeatkin esteet elikkä muuri ja rengas, Nasu ei yhtään epäröinyt näitä esteitä vaan mennä viipotti varmoin ottein. Kyllä jäi hyvät fiilikset reeneistä ja kuinka paljon Nasu on kehittynyt :)

Lauantai aamuna hypättiin Onnin kans Karjalaisen Juhan & Kertun kyytiin kun suuntana Kokkolan agilitykisat. Juha starttasi ensin Ketun kans kans ykkösluokassa kolmen radan verran, tuloksena 3xhyl. Met Onnin kans sitten kakkosluokassa ja seurattiin Juhan ja Kertun jalanjälkiä, elikkä 3xhyl. Eka rata oli sellanen "perus" hyl, toinen rata "hieno" hyl :) radalla 20 estettä ja mentiin täysin puhtaasti 16 estettä kun sitten kosahti. Hyvä mieli kuitenkin jäi tästä radasta :) Kolmas rata oli "katastrofi" hyl, ei mitään kontrollia Onniin, jätkä sinkoili ihan miten sattuu. Päättelinkin että tais olla kolmas rata liikaa, elikkä väsy alkoi painaa. Kyllä päivälle tuli mittaa kun aamulla kuudelta lähdettiin ja kotona oltiin illalla vasta yhdeksän aikaa. Kiitokset Juhalle mukavasta matkaseurasta!

Sunnuntai olikin lepopäivä ja siinä samalla tein SUURIA päätöksiä, mutta siitä sitten enemmän kun on ajankohtaista...

Sulo kepit 6kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti