lauantai 30. huhtikuuta 2011

viikko 16

Hohoijaa, kyllä nyt päivitys laahaa vähän myöhässä :) No, täältä tulee se mitä nyt vielä "vanhoista" tapahtumista muistan ;)

Keskiviikkona Onnin agireeneissä Mikko oli tehnyt 30-esteen radan. Siis en voi käsittää vieläkään miten hyvin meillä meni. Ainoastaan yhdellä huomautuksella haukkumisesta mennä viipotettiin rata puhtaasti, jee,jee,jee :D Olin ihan pää pyörällä reenejen jälkeen, että ei tämä voi olla totta... Ohjauskin tuntui jopa "helpolta" ja ei ollut mihinkään kiire, siis aivan HUIPPU tunne!!! Toivotaan että tämä jatkuu myös tulevissa reeneissä ja ennenkaikkea kisoissa. Jospa se nyt alkaa minun ja Onnin yhteistyö sujumaan...

Torstaina Edi lähti Mikon ja Marin kans reissuun. Me jäätiin kotiin peukuttaan ja jännittämään miten agikisoissa käy... :)
Hyvärisen Kirsi tuli hieromaan Onnin ja Nasun. Kyllä poijat ottaa kaiken irti Kirsin hellässä käsittelyssä, nauttivat todella ja sitä on ilo katsella.

Lauantaina odotin iltapäivää kun tiesin että kohta Mikko ja Edi starttaa Hyvinkään agikisoissa. Voi hurjaa sitä ilonkiljahdusta kun Mikko soitti ja kertoi että olivat hyppyradalta tehneet 0-voiton!!! Olinkin yhtä hymyä lauantai-illan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti