maanantai 5. maaliskuuta 2012

viikko 9

Maanantaina ajelin katsomaan Edin jälkeläisiä Violetdream kenneliin. Alman ja Edin pennut on jo kolme viikkoa. Nyt mentiin jo oikeen vauhdilla eteenpäin ja murinaa sekä ärinää kuului pentulaatikosta. Siis niin ihania pentuja että ei voi sanoin kuvata :) Todella tasaisesti kasvavat ja yllätys oli suuri miten paljo kolmiviikkoisilla voi olla karvaa.

Tiistaina Onnin agireenit. Vielä oli viikonlopun kisat mielessä, vaikka ne piti nollata. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut sellaista oloa ettei huvita lähteä reeneihin, mutta nyt oli. No, jokatapauksessa reeneihin mentiin ja ONNEKSI mentiin! Meillä oli tekniikkareenit ja Kaplaksen Mari ohjeisti meille takaleikkausta ja poispäin käännöstä. Juuri näitä mitkä on minulle niin vaikeita ollut aikaisemmin. Nyt kävi pääkopassa "loks, loks" ja vihdoinkin saimme monta onnistunutta suoritusta. Jotenkin mä vaan nyt sen tajusin miten ne pitää tehdä, Marin hyvillä neuvoilla tietenkin. Suuret Kiitokset Marille että sait vihdoinkin minunkin pääkoppaan mahtumaan nämä tekniikat! Kyllä oli taas mukava fiilis reenejen jälkeen :) Hyvät neuvot sain myös Marilta tähän Onnin kuumenemiseen ja näitä neuvoja noudatamma reeneissä sekä kisoissa. Kyllä taas tämä agifiilis löyty takas, jee... :)

Keskiviikkona Sulon agireenit. Aaltosen Mikko oli tekassu 24-esteen radan, jossa viimeisenä A-este. Sulon kans ei tätä vielä radan yhteyteen oteta, joten menimme muutaman kerran hihnassa A-esteen. Kyllä pitää vielä tätä reenata ja paljon ennen kun voi edes ajatella että irti mennään. Radalla mentiin kolmeen kertaan kepit ja nyt meinas tökkiä kun palkka ei ollut keppejen päässä. Niinpä palkkasimme kepit joka kerta. Muutenhan Sulo menee todella hienosti ja seuraa hyvin minun ohjausta. Ihana mennä Sulon kans kun voi todella keskittyä ohjauksiin, minulla ei tule tunnetta että on kiire. Sulohan on vielä kakara ja niin Mikko jo "varoittelikin" että kyllä se vauhti sieltä tulee kun Sulolle tulee varmuutta ja ikää... Hyvä mieli jäi näistä reeneistä :)

Torstaiaamuna ajeltiin Karin ja poikien kans Active Dogin hallille. Käytiin siellä aamulenkki ja sitten reenailin jokaisen kans vuorollaan. Onnin ja Edin kans pientä radanpätkää, sekä takaleikkausta ja poispäinkääntöä. Sulon ja Nasun kans pääpaino oli kepeillä, sekä kontaktien alastulolla. Ninon kans myös 5-esteen "rata" jossa valssikäännös, sekä suora jossa hyppy-putki-hyppy. Puomin alastuloa myös reenailtiin. Muut pojat odotti vuoroaan autossa, mutta Nino oli kokoajan sisällä ja odotti vuoroaan hihnassa. Kerrassaan mainio kaveri, ei hötkyillyt yhtään kun reenailin muiden kans. Odotti rauhassa reunalla eikä haukkunut eikä vikissyt yhtään. Sitten kun pääsee tekemään itse on täysillä touhussa mukana ja todella innostunut, että mä tykkään!!!
Nino suoran pätkä, hyvin poika osaa odottaa lähtölupaa! :)

Edin kans radanpätkää ja hox Nino odottaa reunalla :)


Perjantaina normi lenkkeilyä, paitsi Kari kävi Edin ja Onnin kans 2,5-tunnin kävelylenkin. Me touhuttiin kotosalla Nasun, Sulon ja Ninon kans sen aikaa.


Lauantaina Edin jälkeläiset 4-viikkoa Violetdream kennelissä.    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti