sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

viikko 11

Maanantaina käytiin Karin ja viisikon kans jälleen merenjäällä käveleskelemässä. Ja kyllä poijat nautti.

Tiistaina Onnin agireenit. Aiheena takaleikkaus ja poispäinkääntö. Jee, jee, jee mulla on mennyt ihan selväti nyt aivostoon miten ne tehdään. Kyllä Kaplaksen Mari on joutunu tekemään pitkän työrupeaman että vihdoinkin sai mulle iskostettua nämä tekniikat. Todella hyvin onnistui joka kerta kun Onnin kans mentiin rataa, että mä olen tyytyväinen!!! Yhtä hymyä reenin jälkeen :)

Keskiviikkona aamutouhujen jälkeen ajelin Edin, Onnin ja Ninon kans hallille. Onnin kans takaleikkauksia ja poispäinkääntöjä, sekä palkkailin kontakteja. Edin kans tehtiin sama reeni kuin eilen Onnin kans ohjatuissa reeneissä. Takaleikkaukset menee todella hyvin, mutta poispäinkääntöjä piti useampaan kertaan toistaa jonka jälkeen ne alkoi onnistua. Edin kans myös keppikulmia ja hyvin poika alkaa eri kulmat hallita.
Ninon kans valssikäännöksiä ja siivekkeen kiertoja. Vinokeppejä muutaman kerran ja nyt alkaa poika hoksata mikä on keppejen juju. Puomin alastuloa ja olin ihan yllättynyt miten hyvin Nino stoppaa jo alastulolle ilman apuja. Mukava agilitypainotteinen aamu :)
Illalla ajelin Sulon kans agireeneihin. Aaltosen Mikko oli tekassut kaksi pientä radanpätkää jota mentiin. Pääpaino kepeillä ja puomilla. Sulon kans ei menty radanyhteydessä vielä puomia, vaan teimme sen erikseen. Puomin alastulo sujui Sulolta niin hyvin hihnassa että Mikko komensikin meitä ottamaan puomin irti. Jihaa, sekin onnistui todella hyvin ja niinpä otettiinkin puomille meno jo putken kautta. Siinähän vauhtia tulee jo todella paljon lisää, mutta niin Sulo vaan stoppasi alastulolle kerrassaan hyvin. Kepeillä tehtiin valssia keppejen päähän ja hyvin Sulo kesti tämän. Keinu mentiin tänään ensimmäistä kertaa kakkostasolla ja ei mitään ongelmia. Sulo menee todella hienosti vauhdilla päähän ja stoppaa siihen, jee,jee,jee. Kyllä mä olin niin ylpee ja iloinen Sulon suorituksista reenejen jälkeen!!! :) Täytyy vaan sanoa että maltti on valttia ja tämä on tuottanut tulosta. :)

Pejantaina ajeltiin Kajaaniin Nasun ja Ninon kasvattajan Lukkarin Miinan luo kennel Minitiimi. Mukana minulla Nino herra. Miina otti Ninosta muutaman kuvan ja samalla reissulla ihastelimme 3-viikon ikäsiä pentusia.
Nino 8kk, 37cm
kuva Miina Lukkari
Nino 8kk
Lauantaina tehtiin Sulon kans kunnon kroppajumppa.
Activen hallilla oli nätöreenit illalla ja sinne menin Onnin, Sulon ja Ninon kans. Hyvin meni reenaus jokaisen poijan kans. Kiitokset vetäjille Kaltakarin Tiinalle ja Kuivalan Maikille!!!

Sunnuntai-iltana kävin ihastelemassa 5-viikon ikäisiä pentusia Smartteams kennelissä. Ihania kakaroita siellä taapersi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti