sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

viikko 12

Maanantaiaamuna käytiin lenkkeilemässä merenjäällä. Seurana Karjalaisen Tiina ja Juha, sekä shelttineitoset Mimmi, Kerttu, Ninja ja Ilona. Kyllä poijat oli väsyneitä lenkin jälkeen ja uni maittoi.
Illalla kävin katsomassa Edin jälkeläisiä Violetdream kennelissä. Pentusethan täytti jo viime lauantaina 17.3.12 6-viikkoa. Ihania kakaroita ja Kaija on löytänyt kaikille kakaroille uudet hyvät kodit.

Tiistaina Onnin agireenit. Tekniikkareenit ja Kaplaksen Mari opasti miten tehdään oikeaoppisesti niisto ja sylkkäri. Niisto onnistui todella hyvin Onnin kans kun minä vaan tein sen tarkasti merkaten. Onni lähti niistoihin todella hyvin mukaan. Sylkkäri tuottikin enemmän ongelmia. Oikealla puolella tehty sylkkäri onnistui, mutta vasen puoli oli kyllä vaikea. Ei muuta kun näitä pitää reenata, reenata ja reenata...

Keskiviikkona aamulenkin jälkeen ajelin Ninon kans hallille. Reenailtiin ensin puomin kontaktia ja tämän Nino taitaa jo yllättävän hyvin. Keppejä tehtiin myös ja nyt alkaa löytyä "rytmiä" kepeillä. Tietenkin vielä vinokeppejä tehdään hihnassa ja ohjausta molemmin puolin.
Tehtiin myös kroppajumppaa kun hallilla on sellaset "pelit ja vehkeet" mitä kotoa ei löydy. :)
Illalla Sulon agireenit. Hyppykorkeus nostettiin Sulolle nyt 40cm ja tässä ei mitään ongelmia. Sulo mennä porskutti niinkuin ennenkin. Ensimmäisellä radalla kepit ja taas oli vähän empimistä Sulolla jos palkkaa ei ollut keppejen päässä. Ohjureiden kanssa saatiin kuitenkin kepit onnistumaan hyvin vaikka palkkaa ei ollutkaan. Toinen rata päättyi sitten puomille ja jipii Sulo pysähtyy alastulokontaktille todella, todella hyvin. Vaikka tein hytkyjäkin Sulo törötti kontaktilla ja odotti sanallista vapautusta, jee :) Keinu nostettiin kolmos tasolle ja Sulo ei reagoinut mitenkään vaan todella hyvin teki keinun ja alastulon. Aaltosen Mikko sanoikin että seuraavissa reeneissä keinu nostetaan sitten nelostasolle. Hyvä fiilis taas reenejen jälkeen :)

Torstaiaamuna ajelin viisikon kans hallille ja tehtiin aamulenkki/lämmittelylenkki siellä. Reenailin jokaisen poijan kans pieniä agijuttuja. Edin ja Onnin kans niistoa ja sylkkäriä. Eipä tarvinnu kummankaan kans kauan näitä jauhaa kun molempien kans tuli todella hienoja onnistumisia heti. Sulon ja Nasun kans keppejä sekä puomia. Hienosti meni molemmilla. Ninon kans myös vinokeppejä ja puomin alastuloa. Taisi pojalla olla eilinen reeni hyvin mielessä kun hakeutu todella innokkaasti kepeille ja rytmikkäästi pujotteli palkkakupille. Kontaktille myös kova hinku ja stoppaa ihan ite ettei minun tarvi hihnalla enää ohjailla yhtään. Tunti vierähti hallilla ja sen jälkeen käytiin viisikon kans vielä puolentunnin jäähyttelylenkki. Kyllä oli mukava agipainotteinen aamu.

Launataina kävin ihastelemassa taas Edin jälkeläisiä Violetdream kennelissä. Kakarathan on nyt tänään 7-viikkoa ja niinpä minulla oli mittagiljotiini mukana että saatiin kakarolta säkämitta. Lempi n. 17cm, Impi n. 18cm, Kaaleppi n. 19cm ja Jooseppi n. 21cm. Lempi, Impi ja Kaaleppi on painoltaankin aika tasaista sakkia, mutta Jooseppi huitelee ihan omilla kilolukemilla :) Ei voi mitään mutta kyllä ne on IHANIA!!!

Sunnuntaiaamuna ajelin hallille Onnin, Sulon ja Ninon kans. Kari kävi silläaikaa lenkin Edin ja Nasun kans. Onnin kans reenailin kontakteja ja keppejä, sekä pieni radan pätkä joka meni heti hienosti niin ei tarvinnut mitään korjailla.
Sulon kans myös kontakteja, mutta pääpaino kepeillä. Palkkailin Suloa kepeille ja hyvin alkoi rytmi löytyä.
Ninon kans vinokeppejä ja kyllä poika menee jo hienolla rytmillä. Tutustuttiin myös ensimmäistä kertaa renkaaseen ja hyvin Nino oivalsi sen. Yhdellä hypyllä takakiertoja ja valssikäännöksiä. Mainio kakara, on tekemisessä todella innokkaasti mukana.
Illalla käytiin taas samalla kokoonpanolla iltalenkki, mä Onnin, Sulon & Ninon kans ja Kari Edin & Nasun kans. Karin vauhti kävelyssä on sen verran nopeampi etten mä pysy perässä ja siksi käytiin erikseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti