maanantai 28. marraskuuta 2011

viikko 47

Ai että oli mukava herätä maanantaiaamuna kun maa oli valkoisena. Kyllä koiruudetki meni ihan sekaisin onnesta kun oli lunta. Nino herra oli alussa ihan ihmeissään, mutta "sekosi" ihan täysin sitten lumesta eikä oikeen tienny miten päin juoksis ja pörräisi. Ainut vaan että oli niin sekasi lumesta että ei malttanut pissiä ulos joka kerta kun käytiin, vaan "kusta losotteli" sit sisälle kolmesti maanantai päivän aikana. No, jospa tämä alkuhuuma hellittäisi pian.

Edi tuli maanantai-iltana kotiin ja voi sitä riemua muilla koiruuksilla. Kyllä sai Edi iloisen vastaanoton ja tunsi varmaan että sitä on kaivattu :)

Tiistaina Onnin agireenit. Aaltosen Mikko oli tehnyt mukavat radanpätkät. Vaikeutta tuotti minulle toden teolla pysähtyminen, en sitte millään malttanu pysähtyä kunnolla ja niin Onni sinkosi ihan väärälle hypylle mihin oli tarkoitus viedä. Tällä pysähdyksellä kun saatiin viesti koiralle että nyt pitäisi kääntyä. No, taistelemalla saatiin muutama onnistunut suoritus. Toisessa radanpätkässä samainen "lähetyspysähdys" ja se saatiin onnistumaan. Tällä radanpätkällä myös vaikea keppikulma johon lähetys tuli A-esteeltä. Heti kun Mikko ohjeisti tarkasti että ensin vapautus ja sitten vasta lähetys, saatiin Onnin kans tämä onnistumaan vallan mainiosti. Mukavat reenit jälleen kerran ja paljon jäi nyt omatoimisesti reenailtavaa... :) Onnihan kyllä menee just niin kuin minä ohjaan!
Onneksi Ninon huuma lumesta hellitti ja tiistaina palasimme takaisin sisäsiisteyteen, jes!

Keskiviikkona Annalankankaalle aamusta lenkkeileen viisikon kans. Seuraksi saimme Karjalaisen Tiinan, Mimmin, Kertun ja Ninjan. Mukava aamulenkki käppäiltiin, pikkupakkanen ja lunta vähän joten ei koiruudetkaan olleet kurasia lenkin jälkeen. Ihanaa!!!

Synkkää ja pimeää tortaiaamuna. Vettä satoi ihan kaatamalla, ei kiva yhtään :(
No, vietimmä viisikon kans siltikin touhukkaan torstaipäivän. Aamulenkki koko viisikon kans. Nasu ja Sulo autoon ja hurautimme hallille reenaileen agia. Tein samat reenit molempien kans.
Ensimmäistä kertaa molempien kans 12-keppiä hihnassa. Nasulla ei mitään epäröintiä, vaan jätkä meni todella varmasti heti ensimmäisestä kerrasta alkaen. Sulon kans ensin vähän hakusessa, mutta kun rytmi löytyi Sulokin mennä porskutti varmasti kaikki 12-keppiä.
10-esteen radanpätkä, jossa myös rengas mukana. Molemmat poijat meni innoissaan ja vauhdilla.
Lopuksi vielä kontaktireenit ja nehän Nasulla sekä Sulolla on ihan hyvällä mallilla.
Voi että mamma oli tyytyväinen reenin jälkeen molempiin poikiin. Nasukin näytti "kyntensä" että kyllä mä osaan ja haluan :)

Ajeltiin sitten puolenpäivän aikoihin Kempeleeseen lenkkeilemään koko viisikon kans. Vesisade oli loppunut ja aurinkokin alkoi jo pilkistää. Tervosen Maarit & tytöt, sekä Heikkalan Anne & tytöt oli meillä lenkkiseurana. Melkeen pari tuntia käveleskeltiin Kempeleen maastoissa ja kyllä koiruudet nautti. Tämä oli kyllä "shelttilenkki" koska meitä oli kolme naista ja 14 ihanaa shelttiä. Kiitoksen Maarit ja Anne mukavasta lenkkiseurasta :)

Lauantaiaamuna ajelin Edin kans hallille kroppajumppaan. Kyllä saatiin Kaplaksen Marilta hyvät neuvot ja ei muuta kun kotonakin jumppaamaan :)

Jumpan jälkeen kotiin, Kari, Nasu ja Nino kyytiin ja hurautimme Pohjois-Suomen shelttejen pikkujouluun Koljun majalle. Kyllä olikin vilskettä ja vipinää majalla. Oiskohan koiruuksia ollut varmaan lähemmäs 50kpl :) Nasu ja Nino osallistui juoksukilpailuun ja temppuratakilpailuun. Nasu yli1v sarjassa ja Nino alla 1v sarjassa. Suureksi yllätykseksi Nino herra oli omassa sarjassaan juoksukilpailussa kolmas ja ylläri pylläri VOITTI temppuratakilpailun. :) Näiden touhujen jälkeen pääsimme nauttimaan Sipolan Seijan keittämästä riisipuurosta, voi että oli hyvää. Puuron jälkeen maistuikin kahvit. Mukavat pikkujoulut ja kyllä oli Nasu ja Ninokin innoissaan kun oli paljo kavereita!

Sunnuntai-iltana Ninon kans nätöreeneissä. Kyllä Nino on mainio ja menee ihan mukavasti "kehässä" vaikka tämä oli vasta toinen kerta nätöreeneissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti