maanantai 14. marraskuuta 2011

viikko 45

Luulen että viisikolla on ollut todella "tylsä" viikko kun mamma on ollut joka päivä kurssilla. No, normi lenkit on jokatapauksessa tehty niin aamulla kuin illallakin, päiväulkoilu nyt on jäänyt väliin. Aamulenkki on vaan ollut puolisentuntia kun normisti reippaillaan tunteroinen.

Onnin kans tiistaina agireeneissä. Aiheena kepit ja avokulma, johon Mikko oli suunnitellut monenlaista eri variaatiota. Olin kyllä onnesta soikeena kun Onni meni niin hyvin ja kesti jos vaikka mitä tulematta kesken pois kepeiltä. Kepeille meno onnistui joka kerta vaikka avokulma on meille aina ollut vaikeampi kuin umpikulma.
Keppireenin jälkeen aiheena takakierto+päällejuoksu neljällä esteellä ja sekin suijui ongelmitta. Joku ihme juttu on tapahtunut tähänkin, koska viime keväänä tämä tuotti todella, todella tuskaa meille. Voi jeee että hymy oli herkässä näiden reenejen jälkeen! :)

Torstaina ja perjantaina Edillä oli ohjelmaa Mikon ja Marin kans. Aamulla lähti ja iltapäivästä kotiutu.

Sunnuntaina Nino 4kk ja säkä 31cm. Hyvältä vaikuttaa pojan kasvu! Ensimmäinen alahammas irtosi perjantaina ja näytäs siltä että kohta irtoilee muutkin etuhampaat kun kaikki heilui siihen malliin. Myös ylähampaat heiluu. Sisäsiisti on nyt ollut pari viikkoa, joten eiköhän me matot saada lattiaan jouluksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti