sunnuntai 20. marraskuuta 2011

viikko 46

Kyllä odotan jo pikku pakkasia ja lunta. Ärsyttää nämä vesisateet ja lenkin jälkeen ihana kun on viisi todella kurasta koiruutta jotka on pestävä.
Nino herra vaihtaa hampaita ja joka päivä huomaan kun joku hammas on taas kadonnut suusta ja uutta pukkaa.

Onnin kans agireeneissä tiistaina ja meillä oli todelliset "tehoreenit" kun olimme Karjalaisen Juhan & Mimmin kans kahdestaan. Mikko antoi meille kunnon "yksityisopetusta" :) Mamman selkä vaan meinas väsähtää, mutta muuten reenit meni todella mukavasti.

Keskiviikkona oli niin synkkä ja sateinen päivä, joten päätinpä tehdä kunnon urakan ja puunata kaikki viisi koiruutta kerralla. 3,5 tuntia siihen hurahti aikaa kun leikkasin kynnet ja kävin joka koiruuden kamman kans läpi. Taidan tästä eteenpäin tehdä niin kuin aiemmin, yksi koiruus per päivä... :) vaikka mennä hurahtihan tuo päivä näinkin.

Perjantaina Edi lähti reissuun Marin & Mikon kans ja kotiutuu vasta maanantaina. Mukavia uutisiakin kuului lauantaina... josta mamma täällä kotona voi olla iloinen ja ylpeä, kyllä se Edi on vaan mainio! :)

Sunnuntaina OKK:n agikisoissa Onnin kans. Ensimmäiseltä agiradalta 5, mukavaa menoa mutta kepit tuotti ongelman ja siitä virhe. Toinen agirata sama homma, kepeiltä virhe ja tulos 5. Hypäri todella vauhdikas, mutta mamman ohjausvirheestä yhdelle hypylle ja siitä kielto, elikkä tulos myös 5. Olen erittäin, erittäin tyytyväinen näihin ratoihin. Onnin ja minun yhteistyö sujui todella mallikkaasti, aletaan pikkuhiljaa löytää "yhteinen sävel" ratasuorituksiin. Vauhtikin riittää vallan mainiosti, koska virheiden korjauksienkin jälkeen pääsimme kaikilla radoilla alle ihanneajan. Tähän onkin hyvä päättää tämän vuoden agikisat ja uudella innolla ensivuonna jatkamme...

Ihanaa ne tuli nyt, nimittäin pikkupakkaset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti