maanantai 29. elokuuta 2011

viikko 34

Maanantai-iltana lenkkeiltiin Annalankankaalla. Lenkkiseurana Karjalaisen Tiina, Kuivalan Maikki ja Tervosen Maarit, sekä tietenkin karvaiset ystävämme. Mukava tunteroisen lenkki käpyteltiin ja juttua riitti koiruuksien omistajilla :) Aihe ei varmaankaan kellekkään epäselvä ;)

Keskiviikkona Onnin agireenit. Kouluttajana Mari Kaplas ja taas sai Mari mulle "hoksautettua" muutaman todella tärkeän asian. Jospa ne valssit nyt lähtis pyörähtelemään erillä tavalla ;) Hyvin meni minun ja Onnin yhteistyö radalla, olin taas yhtä hymyä reenejen jälkeen.

Torstai-iltana lenkkeilimme taas Annalankankaalla ja lenkkiseurana Törmäkankaan Kaija, Luna ja Alma. Ilma oli aivan mahtava ja hiki virtasi lenkin loputtua.

Lauantaina KAS:n agilitykisat Virpiniemessä. Ajelimme kisapaikalle Onnin ja Sulon kans. Sulo lähti mukaan haistelemaan agitunnelmia ja hyvin rauhallisesti sekä maltillisesti poika jaksoi kisapaikalla olla. Onnin kans ensin agirata josta tulos hyl. Mammalla tuli totaalinen oikosulku radalla A-esteelle mennessä ja niin Onni pyyhälsi esteen ohi ja ehti sitten pyörähtää A-esteen väärään suuntaan. Hyvin meini muuten rata. Hyppyradalta 0-voitto, SERTI ja siirto 3-luokkaan. Hypäri oli todella, todella hienoa menoa. Ei mitään ylimääräisiä pyörähdyksiä, eikä pitkiä kaarroksia vaan mamma oli koko ajan "ajoissa ohjauksissa" ja Onni kulki kuin unelma!!! Tunne minulla oli koko radan ajan todella hyvä ja se tuotti kyllä todella mahtavan tuloksen. Kyllä mamma oli yhtä hymyä tämän jälkeen :D

Illalla vielä joukkuepiirinmestaruus kisa. Onni oli Active Dogsin ykkös joukkueessa. Meidän rata oli todella sujuvaa ja hyvää menoa, kunnes kolmanneksi viimeisellä esteellä mamma teki emämunauksen ja Onnin pakka sekosi pitääkö mennä keinulle vai ei. Siitä sitten kielto ja seuraavalta putkelta tämän sählingin jälkeen myöskin kielto. Mutta tulos kuitenkin saatiin, vaikka kyllä harmitti aivan sairaasti tämä OMA MOKA!!! No, jokatapauksessa joukkueen muut koirat saivat hyviä tuloksia ja niin Onnin joukkue VOITTI PIIRINMESTARUUS KULTAA!!! Joukkueen muut koirakot olivat Kirsi Hyvärinen ja Pave, Taina Airaksinen ja Peppi sekä Tuija Liukkonen ja Karkki.

Active Dogsin minijoukkue PM-KULTAA
Tuija&Karkki, Kirsi&Pave, Päivi&Onni, Taina&Peppi
Kuva Juha Lehtikangas
 Makeaa tuli kyllä myös muissa säkäluokissa. Active Dogsille PIIRINMESTARUUS KULTAA sekä medeissä että myös makseissa, jee!!! Medeissä tuli myös PM-HOPEAA, jee!!!
Sunnuntaina Onnin kans taas kisapaikalle. Startattiin siis eka kertaa 3-luokassa. Hypärirata oli todellakin HYVÄ HYL. Sujuvaa menoa, mutta yksi pieni tänne käsky jäi mammalta sanomatta ja Onni irtosi väärälle hypylle. Hyvä mieli tämän radan jälkeen, koska yhteistyö pelasi mainiosti. Agiradalle lähtiessä mulla oli jalat jo tosi kipeet ja väsy painoi. Onnistakin huomasin että oli jo väsynyt, mutta lähdettiin kokeilemaan. Siitä tulikin sellainen "häsärirata" ja tulos odotetusti HYL.
Nyt onkin hyvä pitää kisoista taukoa ja keskittyä reenailuun. Muuten menee kyllä ihan hyvin, mutta en tiedä miksi Onnille on tullut kontakteilla "himmailu"!? En lähde turhaa kisamaan ennen kun olen saanut kontaktit kuntoon ja eiköhän ne sieltä pikkuhiljaa parane.

1 kommentti: