sunnuntai 21. elokuuta 2011

viikko 33

Normi lenkkeilyä alkuviikosta. Kylläkin hyvin rauhallisesti kun ei mamman kunto ole vielä oikeen kohillaan sairastelun jälkeen.

Keskiviikkona pääsimme Onnin kans agireeneihin. Kouluttajana tarkkaakin tarkempi Mari Kaplas. Mulla meinas olla liike ihan hukassa alussa, mutta Marin hyvällä opastuksella syttyi mullakin "lappu" ja saatiin hyviä onnistumisa. Onni meni hienosti ja ei kertaakaan yrittänyt haukkua, jee :) Kyllä oli hyvä fiilis reenejen jälkeen ja innokkaana odottelen jo seuraavia reenejä.

Jihaa, perjantaina pääsimme myös agireenaileen "korvaaviin" kun olimme viime viikolla pois minun sairastumisen vuoksi. Kouluttajana jälleen Mari Kaplas ja kyllä taas saimme kultaakin arvokkaampia oppeja. Onni oli tänään super hyvä, todella hienosti seurasi ohjausta ja kontaktitkin piti kunnon hytkyilyt :) Mamma oli taas yhtä hymyä reenejen jälkeen.

Lauantaina herätys 04.30 ja ajelimme Onnin kans Tervosen Maaritin luo Kempeleeseen. Siellä pakattiin Maaritin auto ja suuntasimme Kokkolan näyttelyyn. Tuomarina erittäin arvostettu shelttituomari Päivi Eerola. Avoimia uroksia oli kahdeksan ja vain kakasi sai ERI:n. Jee, meidän Onni oli toinen näistä ja kyllä olin todella, todella tyytyväinen. Onni siis ERI2 :) Onni on aikasemminkin käynyt Päivin arvostelussa silloin nuorten luokassa ja sai myös silloin ERI:n, joten sama linja jatkui nytkin. Voi vaan todeta että Päivi Eerolan mielestä Onni on Erinomainen :D Onnin arvostelu lisätty omalle sivulle. Kiitos Maarit Erinomaisesta kyydistä ja seurasta.

Nyt voi hyvillä mielin jäädä näyttelytauolle, on sitä kyllä kierrettykkin. Hienoja tuloksia poijat on näyttelyistä saaneetkin. Onnin saavutus Äänekoskella oli kyllä todella mieleenpainuva SERTI, ROP, RYP1 ja BIS2. Nasu taas tepasteli Vaasan näyttelyssä hienosti PU2, varaserti ja varacacib. Sulo taas näytteli neljässä pentuluokassa saaden jokaisesta KP:n ja kolmessa oli vielä VSP-pentu. Nyt siis keskitymme vaan nätöreenailuun ja agireenailuun jonku aikaa. Ajattelin jopa että näyttelyihin suunnistamme EHKÄ vasta ensivuoden puolella.

Sunnuntaina kävin hallilla Sulon kans reenaileen agia. On se niin mainio, että hymy korvissa oli mammalla koko ajan. Kepit menee kyllä niin vauhdikkaasti ei mitään epäröintiä ja suunnittelinkin että seuraavalla kerralla alamme opetella ohjureita. Kontakteille pysähtyy ihan itse, vaikka edelleen reenaamme vaan alastuloa pääsääntöisesti. Pieni radan pätkä ja lähdössä malttaa odottaa todella maltillisesti. Kyllä oli taas hyvä mieli reenin jälkeen :) Mitään kiirettä ei Sulon kans pidetä, vaan maltillisesti reenaillaan ja opetellaan kaikki tekemään oikein.
Illalla kävimme Annalankankaalla lenkillä. Seurana Tervosen Maarit, Susu ja Vilma. Tunteroinen käveltiin ja niin lenkistä nautti koirat sekä omistajat. Kiitos Maarit lenkkiseurasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti