sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

viikko 24

Edelleen agitauolla Onnin kans ja niin myös tauolla Edikin. Mikolla on nyt keskittyminen suurempiin koitoksiin ja ei ehdi Edin kans reenaileen.

Lenkkeilyä kotimaastoissa ja kotihommia...

Keskiviikkona aamulla kävin lenkin kotimaastoissa Edin ja Onnin kans. Sitten ajelin Annalankankaalle Nasun ja Sulon kans lenkkeileen. Seurana Tiina, Mimmi, Kerttu ja Ninja, sekä Pia ja Late. Mukava tunnin lenkki käpsyteltiin ja kyllä koiruuksilla oli kivaa :) Sulo ja Late "löysivät toisensa" ja leikit käytti todella hyvin yksiin. Ei mitään isottelua ja pomottelua. Yllätys, yllätys Mimmi neitikin innostui poikia juoksuttamaan ja niin kolmikko mennä viuhtoi menemään Mimmi edellä ja pojat perässä :D
Illalla ajelin Nasun ja Sulon kans agikentälle viimeisiin ohjattuihin agireeneihin tälle keväälle/kesälle.
Sulo oli taas todella mainio, kaksi pikku rataa mentiin ja kyllä Sulo nyt hyvin seuraa minun ohjausta :)
Nasun kans myös pari rataa ja hyvin meni vauhdilla :)
Kiitokset Kilpiän Annalle ja Hyvärisen Kirsille hyvistä agireeneistä ja opeista!

Torstaina kävin Kaltakarin Ainin ja Nevalaisen Tarjan vetämissä nätöreeneissä Onnin kans. Hyviä vinkkejä saatiin... :)


Onni Haukiputaalla
Kuva Henna Tapojärvi

Sunnuntaina ajeltiin ihan oman kotikylän näytelmiin Virpiniemeen Onnin kans. Välillä satoi vettä kaatamalla ja välillä paistoi aurinko. Näyttely nurmikentällä joka oli välillä pitkää, välillä lyhyttä ja vieläpä MÄRKÄ. Eihän meidän "hienohelma" Onni voi sellaisella pohjalla liikkua mitenkään, mutta kuitenkin Onni sai Erittäin Hyvän. Olen todella tyytyväinen tähän, koska Onni ei koskaan ole liikkunut niin huonosti kuin tänään!!! Hyvä että pystyi seisomaan siinä nurmikolla kun sitä niin iletti, välillä yritti jopa kolmella jalalla seisoa kun ei muuta keksinyt :) Onnin arvostelu lisätty Onnin omalle sivulle.
Mahtava päivä oli kyllä muuten, meikä sai tirauttaa useampaan otteeseen kyyneleitä kun ystävien koirat pärjäsi niin hyvin. Kuivalan Maikin Duffy (Nice Try Dazzling Duff ) voitti tänään urokset, siitä serti ja niin tuli Haukiputaalle uusi SUOMEN MUOTOVALIO. Onnea Maikki ja Duffy!!!
Karjalaisen Tiinan ja Juhan ihana Kerttu ( Foxitar Kerttufox) voitti nartut ja oli myös ROP. Jäimme jännittämään myös ryhmäkehää ja voi mahoton sitä iloa ja onnea, Kerttu RYP1 ja BIS2 :D Onnea Tiina, Juha ja Kerttu!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti