sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

viikko 22

Kesää odotellaan... Lenkkeilyä kotimaastoissa, sekä Annalankankaalla ja kotihommia puuhastellessa :)
Nyt kun pidän Onnin kans agista taukoa on saanut itseä toppuutella, että ei hurauta agikentälle reenaileen ja keskittyy vaan "kunnon kohotukseen".
Kyllä välillä tekee hyvää oleskella ihan kotosalla viikonloppuisinkin. Laskeskelin että kolme viikonloppua saa olla öllötellä eikä ole menoja näytelmiin, eikä agikisoihin. On sitä mentykin alkuvuosi "tukka putkella", joten mukava hengähtää välillä :))

Perjantaina pääsin kuitenkin agikentälle kun ensin oli Nasun reenit ja sen perään Sulon reenit.
Nasu yllätti todella positiivisesti. Mentiin yhdeksän esteen rata ja kun mamma oikeen kehui/kannusti, Nasu meni vauhdilla ja varmuuttakin löytyi. Toisena reeninä takaleikkaus ja ups olisi pitänyt mennä putkeen, mutta Nasu ei suostunut sinne menemään??? Sitä ihmeteltiin Kirsin kans ja syykin löytyi... Putkessa oli vettä ja eihän meidän "hienohelma" voi sellaiseen putkeen mennä :)) Tehtiinkin reeni kuivalla putkella ja hyvin meni. Pöytä reeniä, keppejä, kontakteja ja rengasta myös reenailtiin. Nämä esteet Nasu taitaa jo aika mallikkaasti.
Sulon reeneissä myös pieniä radan pätkiä ja jäbähän mennä hurauttelee todella vauhdikkaasti ja innolla. Anna suositteli palkan vaihtoa leluksi ratareeniin ja se toimi todella hyvin Sulolla. Aikasemmin olen käyttänyt radanpätkillä namipalkkaa. Pöytää, keppejä, kontakteja ja rengasta myös reenailtiin.

Eipä tule "vieroitusoireita" agiin kun saa näiden kahden hurjapään kans reenailla Onnin tauon aikana :D

Meillä ei ole vielä löytynyt poijista iljettäviä otuksia elikkä siis punkkeja *koputtaa puuta*, joten laitoinpa jo toisen kerran Bayvanticit kaikille. Toivottavasti ei tulekkaan!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti