sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

viikko 23

Maanantai aamuna ajeltiin Karin kans Kuopioon valkoisella "koira-auto" mersulla katsomaan meille uutta tilavampaa "koira-autoa". Mukaan otettiin poijista Sulo-Santeri ja muut poijat jäi kotiin Laurin kans. Todettiin tämä meille uusi mersu oikeen sopivaksi meidän tarpeisiin ja niinpä tehtiin kaupat.
Ajeltiin sen jälkeen tervehtimään Edin kasvattajaa Helskon kenneliin. Oli kiva nähdä taas pitkästä aikaa Seijaa ja Erkkiä :)
Oltiin kotona vasta iltasella ja kyllä oli riemu ylimillään kun kotiin tultiin. Kolme kaverusta ei meinannu pysyä nahoissaan, niin iloisia olivat :D

Aaah, niin tuli helteet ja kyllä huomaa pojista että varjopaikkaa haetaan ulkona. Mielummin makoilevat kyllä sisällä kun sisätiloissa on viileämpää. Mitään pitkiä lenkkejä ei näillä helteillä voi tehdä, mutta ollaankin tehty useampi pikku lenkki päivässä.

Torstaina oli Sulon agireenit ja kyllä sattui sopivasti että reenit oli hallilla sisätiloissa kun ulkona todellakin helle.
Ensin reenailtiin ohjatusti rengasta ja mentiinpä myös hyppy-rengas joka Sulolta sujui todella mallikkaasti. Sen jälkeen reenailtiin tiukkaa valssikäännöstä ja voi jumankeikka kun Sulo luki mun ohjauksen täydellisesti. Ihan siivekettä "nuollen" kääntyi ja siinä ei voinut kun huokailla tyytyväisyyttä Sulon käsittämättömään reagointiin, miten lukee mun ohjauksen :)))
Pari muutakin radanpätkää mentiin ja aina se vaan hymyilyttää miten innolla Sulo suorittaa rataa, HUIPPU JÄBÄ :)))

Sulosta sen verran vielä että ikävä kyllä Sulolla on toisella puolella peitsikulmuri ja olenkin varannut ajan Akuuttiin hampaan poistoa varten. Hammas poistetaan henäkuun aikana. Päätös on myös tehty että Sulo jää meille kotiin vaikka peitsipeikko iski. En vaan voi luopua Sulosta kun olen nähnyt miten mainio agikoira siitä tulee. Olen kyllä todella pettynyt että Sulolle tuli peitsi :( odotukset oli että olisimme voineet näyttelyitä kiertää tuomarilla kuin tuomarilla, mutta nyt se ei sitten onnistu. Jalostukseenkaan Suloa ei voi käyttää ikävä kyllä :( Kyllä ottaa pattiin ja rankasti!!! Agility tulee siis olemaan minun ja Sulon pääharrastus. Siinä Sulo onkin vallan mainio :)

Perjantaina oli Nasun agireenit ja onneksi hallilla kun ulkona todella lämmin. Mentiin pari pitempää radanpätkää ja yllätys, yllätys Nasu meni oikeen vauhdikkaasti. Rengas meinasi vaan tälläkertaa tuottaa tuskaa, mutta lopussa sekin alkoi sitten löytyä.

Viikonloppuna ei ollut mitään menoja, joten naatiskeltiin olosta ihan kotosalla. Sunnuntaina ei enää ollut niin lämmin kun muinapäivinä ja päästiin tekemään jo "kunnon lenkki" :)))

Sulon peitsikulmuri

peitsikulmuri


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti