sunnuntai 6. helmikuuta 2011

viikko 5

Tapahtumarikas viikko, on lenkkeilty ja reenailtu :)
Maanantaina kävin Onnin, Nasun ja Sulon kans hallilla reenailemassa omatoimisesti. Sulon kans paikallaoloa ja rauhoittumista. Vähän otettiin myös nätöreeniä. Nasun kans kepit, kontaktit ja putkeen lähetystä. Onnin kans keppikulmia ja puomille lähetystä niin että putkensuu puomin vieressä.
Oli sen verran hyvä ilma että kävin Edin kanssa pyörällä ravilenkin.

Tiistaina öllöteltiin ja lenkkeiltiin kotimaastoissa.

Keskiviikkona Sulo-Santerin kans pentukurssilla reenailtiin kehonhallintaa, putki, puomin alastulo, pussi mentiin myös ensimmäistä kertaa ja sinne jäbä sujahti eikä arkaillu yhtään. Vinokepit mentiin myös ensimmäistä kertaa ja voi jösses kun Sulo yllätti. Meni kuin "vanha tekijä" ja hurjaa miten kakaralla oli ihan oikea tekniikka, kyllä sitä ihmeteltiin koko ryhmän voimin :)

Torstaina reenit Onnin ja Edin kans. Onni tekniikkareeneissä poispäinkääntö ja näiden uusien ohjauskuvioiden myötä tämä poispäinkääntö on todella paljo loogisempi ja jopa meilläkin se onnistui.
Edin kans ratareenit ja huh,huh, ohjaaja on joka käänteessä ja tilanteessa aivan liian myöhässä. Edillä kun on aivan hirvittävä vauhti, voi sanoa että tykki. Sama rata tehtiin Onnin kans viime viikolla ja tilanteet mihin ehdin Onnin kans ihan hyvin Edin kans ei mitään puhetta että olisin ehtinyt. No, muutamia onnistumisia kuitenkin saatiin.

Perjantaina ajeltiin Sulo-Santerin kans Akuuttiin rokotuksille. Nakit oli mukana, joten Sulo ei tiennyt mitään rokotuksista. Nyt siis rokotukset kunnossa ja vuoden päästä vasta uusiin rokotuksiin.

Viikolla myös tein SUUREN ja vaikean päätöksen. Minun ja Edin agilityura loppuu. Olen miettinyt tätä jo pitemmän aikaa ja vihdoin sain tehtyä päätöksen. En näe meillä agilityn suhteen mitään tulevaisuutta ihan siitä syystä kun Edi on aivan liian nopea koira minulle. Edissä kyllä löytyy agilityn suhteen potenttiaalia vaikka ja mihin, minä vaan olisin jarruna Edin agiuralla... Niinpä Edi jatkaa agilityuraa todella, todella huippuohjaajan Mikko Aaltosen kanssa. Kävimmekin lauantaina hallilla ja Mikko ohjasi/reenasi Edin kanssa. Voi jösses, mä vaan kattelin radanreunalla haavi auki kun Mikko vei Ediä, siis ei voi sanoin kuvailla miten mahtavaa menoa se oli. :))) Activen kisoissa Mikko ja Edi starttaa ensimmäistä kertaa.
Niin tästäkin vaikeasta päätöksestä seurasi HYVÄÄ, mahtava antaa koira huippuohjaajan käsiin. :))) Oma veikkaus on että tästä parivaljakosta tullaan kuulemaan vielä...
Jos joku ei tiedä Aaltosen Mikkoa täältä voi käydä kurkkaamassa.

2 kommenttia:

  1. Siis ihan huippua, että Mikko alkaa ohjaan Ediä. On varmasti todella mahtavaa menoa ja pakko tulla Activen kisoihin kattomaan. Vaikka varmasti oli vaikea päätös, mutta et ois voinut kyllä parempaa ohjaajaa Edille saada sinun tilalle.

    VastaaPoista
  2. Siis todella huippua ja todella, todella hienolta on meno näyttänyt reeneissä :))) Kannattaa tulla katsomaan Activen kisoihin...

    VastaaPoista