sunnuntai 30. tammikuuta 2011

vk 4

Niin se taas viikko mennä hurahti. Poikien kanssa ollaan touhuiltu vaikka ja mitä. Olen alkanut ihan tosissaan opettaa kotona että kun ovikello soi, ei haukuta. Meillä kun on ollut oikea "poikakuoro" aina ovikellon soidessa tai jos joku on yleensäkkin tullut sisään ulko-ovesta. Sen verran olemme viikon aikana edistyneet, että enää eivät hauku kun joku tulee sisään, mutta ovikelloreeni jatkuu edelleen... Nyt en anna periksi tämän koulutuksen suhteen!!! Tämä vaatiin piiiiitkäää pinnaa, eikä se pinna saa nyt katketa :))))

Keskiviikko aamuna kävimme Nasun kanssa reenailemassa agia, seurana meillä Tarja, Mina ja Maisa. Reenasimme kontakteja, keppejä, keinua, rengasta ja irtoamista. Mukava oli reenailla ja keinua pystyimme ottamaan myös kun Tarja oli apuna :)
Keskiviikkona oli myös Sulo-Santerin pentukurssi ja aiheena paikallaolo, kehonhallinta, katsekontakti ja liikkuminen. Kotitehtäväksi saimme sisääntulo/ulosmeno reenin.

Torstaina taas ilta oli lämmittelylenkkiä ja jäähyttelylenkkiä oikeen urakalla kun Onnin ja Edin agireenit. Onnin kanssa ratareenissä välistäveto, takakierto ja päällejuoksu. Saatiinhan me onnistuneita suorituksia, vaikka kyllä voi sanoa että se oli "taistelu voitto" :)
Edin kanssa tekniikkareenissä aiheena välistäveto, takakierto ja päällejuoksu. Täytyy sanoa että helppoa se ei ole, vaikka Onnin kanssa niitä olin jo aikasemmin reenailtu. Edi on niin "intopinkeenä" että harjotukset menee kyllä aika lailla siihen rauhoittumisen harjoitteluun. No, jospa se joskus tuottaisi tulosta!?

Perjantaina ajelin Onnin ja Nasun kanssa reenaileen. Onnin kanssa harjoiteltiin torstain välistävetoa, takakiertoa ja päällejuoksua. Lisäksi puomille lähetystä niin että putken suu oli ihan vieressä. Onni kun on "putkihullu" se teetti töitä, mutta kyllä onnistumisia saatiin. Onnin kanssa myös harjoiteltiin rauhoittumista radalla kun meinaa käydä kuumana ja sitten alkaa louskuttaa mulle, nyt siihen tehtiin stoppi. Onni on kyllä niin kovapäinen, että tätä saadaan varmaan reenata joka reeneissä.
Nasun kanssa reenailin kontakteja, keppejä, rengasta, muuria ja irtoamista. Aikas hyvällä mallilla alkaa kontaktit olla, mutta niissä en anna yhtään perää joten reenaamme niitä jatkossakin... :)

Lauantaina kävimme Annalankankaalla shelttilenkillä, joka oli todellista umpihankikävelyä. Mukana oli 29 ihanaa shelttiä omistajineen. Yleensä olemme tehneet tunteroisen lenkin, mutta nyt lenkillä meni 1h 45min. Kyllä oli poijatkin kotona hiljaisia lenkin jälkeen :)

Sunnuntaina aivan kertakaikkiaan mahtava ilma, aurinko paistaa ja pakkasta -12. Aamusta teimme heti tunteroisen hihnalenkin ja illalla on tarkoitus myös lenkkeillä jos pakkanen ei tuosta kovin paljo nouse.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin Nekku on se näistä kahdesta, joka alkaa haukkumaan, kun ovikelloa soitetaan. Lilli opetetiin pentuna olemaan välittämättä ovikellosta, mutta Nekkua ei sitten opetettu ja harmittaa kyllä nyt jälkikäteen. Miten sinä poikia opetat olemaan reagoimatta kellonsoittoon?

    VastaaPoista
  2. No,siihen ei auta kun kova kuri ja mein poijat nyt tietää että olen tosissani.
    Ollaan reenailtu niin että kun Kari tulee sisään soittaa ovikelloa, mä tietenkin tiedän millon tulee ja olen jo valmiuksissa ettei poijat pääse riehaantuun... :)) Pitkää pinnaa vaatii, mutta toivottavasti tuottaisi tulosta!?

    VastaaPoista