sunnuntai 19. helmikuuta 2012

viikko 7

Maanantaina Nino herra täytti 7kk. Säkä oli nyt 36cm elikkä edelleen mukavasti ja tasaisesti poika kasvaa.
Nino 7kk
Tiistaina agireenailtiin Onnin kans. Ensimmäisellä kierroksella Kaplaksen Mari antoi taas hyviä neuvoja ohjausvalintoihin. Radalla oli 22-estettä ja toisella kierroksella mennä viipotettiin Onnin kans todella varmasti ja hienosti 19-estettä kunnes mammalla iski totaalinen "muistikatko". Tyytyväisiä oltiin kuitenkin tähän ratasuoritukseen jokatapauksessa, hieno fiilis jäi taas jälleen kerran näistä reeneistä.

Keskiviikkona Sulon agireenit. Aluksi reenailtiin keppejä, puomin kontaktia, pöytää ja keinua. Keinu edelleen ykköstasolla ja tämä alkaa sujua todella hyvin, joten kohta varmaan pääsemme nostamaan keinun kakkostasolle. Kaplaksen Mari näytti meille pienen radanpätkän jossa yhdellä esteellä tehtiin pakkovalssi-valssi ja hyvin Sulo tähän lähti mukaan. Kovalla vauhdilla putkesta kepeille ja hienosti Sulo kepit hakee. Vielä ei Sulon kans kontaktiesteitä oteta radalle ja ei kyllä tällä ole mitään kiirettä. Edelleen reenaillaan kontakteja rauhassa että saamme ne varmoiksi.

Torstai ja perjantai normi lenkkeilyä sekä jumppaa. Hyvin alkaa sujua kehonhallinta liikkeet jo Ninollakin.

Lauantaina ajelin katsomaan Edin jälkeläisiä Violetdream kenneliin. Pennut ovat nyt siis kaksi viikkoa ja silmät on auki, sekä jaloilleen yritetään kovasti. Niin ihania pentuja, kyllä iskä Edi ja Alma äippä saa olla ylpeitä :) Vaikka taitaa olla niin että Kaija ja minä enemmänkin hehkutaan tästä pentueesta!
Jooseppi, Lempi, Impi ja Kaaleppi
Lauantai-iltana Ninon kans pentuagilityreenit. Kehon hallintaa, kontakteja, kosketusalustaa ja hyppysuora. Todella, todella mukavat reenit Ojalan Jenni meille taas sai vedettyä.

Sunnuntaina oli Pohjois-Suomen Sheltit ry:n vuosikokous, jossa palkittiin vuoden 2011 menestyneitä shelttejä. Hurjaa!!! Meidän Onni (Mystica Line Mystery Man) oli Vuoden näyttelyuros 1 ja Sulo (Mystica Line Name Of The Game) Vuoden näyttelypentu 1. :) Näistä saimme muistoksi kunniakirjat.

Illalla oli Ninon pentuagilitykurssin viimeinen kerta. Kehon hallintaa, kontakteja ja ohjauksia reenailtiin. Menin myös ensimmäistä kertaa kepit Ninon kans ja aluksi jänskätti, mutta muutaman toiston jälkeen poika rentoutu suoritukseen. Nino on niin mahtava näissä reeneissä. Makoilee rentona minun vieressä jos emme tee mitään ja seuraa rauhassa muiden koirien touhuja. Sitten kun on tekemisen aika on todella innokkaasti mukana tekemisessä. Että mä tykkään tästä kakarasta! Saimme myös todistukset "hyväksytysti" suoritetusta Agilityyn tähtääville suunnatusta pentujatkokurssista. Suuret Kiitokset Ojalan Jennille hyvästä opetuksesta ja neuvoista!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti