sunnuntai 18. joulukuuta 2011

viikko 50

Maanantaina ajelin Sulon ja Ninon kans Kempeleeseen Tervosen Maaritin luo kyläileen. Poijathan mielissään "viihdytti" Maaritin ihania shelttineitokaisia.
Ninolla irtosi ensimmäinen maitoalakulmuri ja toinenkin heilahtelee. Uudet on kovaa kyytiä kasvamassa.
Illalla ajeltiin Ninon kans vielä kyläileen Karjalaisen Tiinan luo ja sielläkin Nino herra sai viihdyttää kolmea shelttineitokaista.

Tiistai aamuna Nino herralla irtosi toinen maitoalakulmuri ja nyt sitten "jännitämme" yläkulmureiden tuloa. Nino tänään 5kk ja säkä 33,5cm, joten mukavalta kasvu edelleen näyttää.

Nino 5kk 33,5cm
kuva Tiina Karjalainen

Keskiviikkoaamuna käytiin Karin ja viisikon kans Annalankankaalla. Todella surkea ilma, vettä satoi koko ajan. No, saipahan viisikko kuitenkin purkaa energiaansa lenkkipolulla.
Edin pojan Sulon kyynär- ja lonkkalausunto oli tullut omakoiraan ja JEEE huippu tulokset onkin kyynärät 0/0 ja lonkat A/A.

Perjantaina Ninon yläkulmurit puhkesi ikenestä läpi ja molemmat on tulossa OIKEIN suuhun, voi että olen tästä ONNELLINEN!!!

Lauantaiaamuna lenkitin kotimaastossa Onnin, Nasun ja Ninon. Edi ja Sulo pääsi Annalankankaalle tervehtimään Nelliä. Nelli on Edin tyttö ja siis Sulon sisko. Kyllä oli Nellistä tullut kaunis shelttineiti. Tykkäsin kovasti näkemästäni, kerrassaan ihana neiti ja koko oli kyllä priima!
Sulo, Edi ja Nelli
Nelli, säkä noin 36cm-37cm
Sunnuntai-iltana menin Onnin ja Ninon kans Active Dogin hallille nätöreeneihin. Ensin Onnin kans ja ihan mukavasti poika meni, vaikka ei olla reenailtu pitkään aikaan. Hännästä muutaman kerran piti huomauttaa ja niin se pysyi alhaalla. Nino herra tepasteli omaan iloiseen tyyliinsä "häntä tötteröllä", mutta en ole vielä komennellut yhtään siitä. Nino on niin iloinen kun reenaillaan ja en halua "latistaa" tätä iloisuutta pois. Vetäjäkin sanoi että tämä pentu nauttii esiintymisestä, joten hyvä jatkaa reenailua tällä linjalla vielä. Eiköhän me se häntä ajan kans saada aisoihin :)

Tämä viikko on ollut sellainen "tunnekuohuja" herättävä viikko. Sain kuulla ikävän uutisen ja sitä nyt selvitellään tarkemmin. Tästä lisää sitten kun saadaan asiaan selvyyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti