maanantai 12. joulukuuta 2011

viikko 49

Maanantaiaamuna Edi lähti Mikon mukaan reenaileen. Minä ja Kari, sekä nelikko suuntasimma matkan Annalankankaan maastoihin lenkkeilemään. Kerrassaan ihana aamulenkki kun maa oli valkoisena lumesta ja pikku pakkanen.
Nino herra on vaihtanut hampaita ja nyt suussa pullistelee tulollaan uudet alakulmurit. :)

Tiistaina olisi ollut Onnin agireenit, mutta emmä päässeet reenaileen... Niin alkoi Onnin agitauko vähän etuajassa, mutta kyllä pitempikin tauko tekee hyvää. Ensi kevät on varmaan täyttä reeniä ja kisailua, joten nyt on hyvä huokaista :)

HUIPPUA, HUIPPUA, keskiviikkona Sulon kans agireeneissä ja että Sulo osaa olla HUIPPU AGIKOIRUUS. Rataa mennä porskutti vauhdilla ja innoissaan. Luki täydellisesti mamman ohjausta ja irtosi todella makeesti. Kepit mentiin tällä reenikerralla ensimmäistä kertaa irti ja ei ongelmia, jee,jee,jee, että mä olen YLPEÄ Sulo kakarasta. On tainnut poika periä agikeenit isältään Ediltä!

Torstaina Edi lähti Mikon kans agireenaileen heti yhdeksän jälkeen. Herättiin kuitenkin sen verran ajoissa että ehdin tehdä koko viisikon kans aamulenkin. :) Tänään useamman kerran Nino herra on nostanut jalkaa pissiessä, pikkumies alkaa näyttää "miehisiä vinkeitä".
Tänään myös kurkkasin tarkemmin Ninon suuhun ja niin siellä näyttäisi uudet yläkulmuritkin pullistelevan tulollaan. No, vielä pitää odotella että varmasti näin oikein ja pullahatavat ikenestä läpi oikeasta paikasta.

Perjantaina teimmä aamulenkin Karin ja viisikon kans Annalankankaalla.

Lauantaina ajelin Edin kans Eläinlääkäriasema Akuuttiin silmätarkkiin. Siellä oli neljä harjoittelijaa jotka jokainen vuorotellen syynäsi Edin silmät. Lopuksi vielä kaksi silmäeläinlääkäriä katsoi silmät. Ei muutoksia vuoden takaiseen lausuntoon, vaan tilanne on ennallaan. Kyllä Edi sai jokaiselta "lääkäriltä" kehuja, kuinka helppo katsoa kun koira on niin rauhallinen. Tämähän oli meille täysin ilmainen käynti kun suostuimme menemään harjoittelijoiden syyniin ja silti saatiin virallinen lausunto silmistä joka on siis taas voimassa seuraavat kaksi vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti