sunnuntai 9. lokakuuta 2011

viikko 40

Alkuviikko meni ihan palautellessa sunnuntain agikisoista. Normi lenkkeilyä poikien kanssa ja rentoutumista.
Onnilla tauko agiharkoista, joten tiistaikin meni ihan kotosalla.

Nino keskiviikkona 12vk ja säkä 27cm. Ajeltiin myös ensimmäistä kertaa rokotuksille Eläinlääkäri Leena Oksasen vastaanotolle. Puntari näytti siellä 3500g ja Leena sanoi kokeiltuaan Ninoa että juuri sopivan olonen, ei liian lihava eikä liian laiha. Leena tuumasi että kylläpä on rauhallinen pentu, mutta tais Nino olla vaan niin "vieraskorea" ja tilannehan jännitti kovasti. Kulkusetkin Leena löysi ihan oikeilta paikoiltaan. Rokotuksesta Nino ei tiennyt mitään, tai oli muuten vaan niin "kauhusta kankea".

Perjantaina ajelin hallille Ninon kans. Hallilla ei ollut muita, joten saatiin rauhassa tutustua Ninon mielestä todella pelottavaan paikkaan. Kannoin sylissä sisään ja katseltiin paikkaa, sitten laskin maahan ja voi mahoton kun piti nuuskuttaa että mikä ihme paikka tämä on. Nakkia syötiin innolla ja eipä mennyt kauan kun Nino tepasteli rohkeasti tutustumassa halliin. Näitä "ihme" esteitäkin piti käydä nuuskimassa ja putki tuntu todella mielenkiintoiselle.  Reipas kakara, hyvin äkkiä jännityksen jälkeen palautuu omaksi iloiseksi tutkailijaksi. :)
Hallilta ajeltiin tervehtimään shelttityttöjä Mimmiä, Kerttua ja Ninjaa. Pitihän Ninon näyttää tytöille että kyllä mä tiedän mitä teidän kanssa pitää tehdä ja oikeen vauhilla hyppäsi Kertun häntään kiinni ja teki miehistä "lanneliikettä". Kyllä kotiin päästyä kakaralla uni maittoi.

Viikonlopun mamma istui kasvattajan peruskurssilla Raahessa. Mielenkiintoinen kurssi ja hyvä oli käydä vaikka vielä ei kyllä suunnitelmissa ole kasvattajaksi ryhtyäkkään. Tentti meni hienosti läpi, joten kurssi tuli hyväksytysti suoritettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti