sunnuntai 2. lokakuuta 2011

viikko 39

Maanantaina Edi lähti reenaileen pitkästä aikaa Aaltosen Mikon kans. Kyllä Edi oli mielissään kun Mikko tuli sitä aamulla hakemaan :) Hyvin oli reenit menneet...

Tiistaina Onnin agireenit ja Aaltosen Mikko oli tekassut mukavat, sekä todella haastavat tekniikkareenit. Eka pätkällä reenailtiin Onnin kans kovasta vauhdista päällejuoksu + poispäinkääntö putkeen, sekä samassa paikassa päällejuoksu + saksalainen. Jälkimmäinen onnistui meiltä paremmin.
Toisessa harjoituksessa ensin päällejuoksu+pakkovalssi+jaakotus, tämä meni meillä yllättävän hyvin, joten laitettiin haastetta lisää ja tehtiin lähetys hypylle+välistäveto+hyppy+päällejuoksu+pakkovalssi+jaakotus. Tässä oli todella haastetta, mutta saatiin se lopussa onnistumaan "taistelemalla" :)

Nino 11vk keskiviikkona ja säkämitta näytti 26cm. Hyvin poika kasvaa ja on osoittautunut varsinaiseksi "ahmatiksi", ruoka maistuu todella hyvin ja osaa kyllä kerjätäkkin mukavasti jos mä jotain syön. Ruokailun jälkeen käy tutkimassa muiden kupit että jäikö niihin mitään :)

Torstaina Sulon agireenit. Aiheena kontaktit ja kepit. Jennin opastuksella ensin keinua ja hyvin Sulo osaa paukutukset, päähänjuoksun ja kolautuksella alastulon. Kepit mentiin ohjureiden kanssa ja ensin piti vähän "arastella" että mitkä ihmeen häkkyrät siinä on. Muutama kerta mentiin ja lopussa ei enää välittänyt ohjureista. Puomin alastulon Sulo osaa todella taitavasti. Pieni radan pätkä mentiin jossa "oudommat" esteet pituus ja muuri. Todella, todella vauhdikkaasti ja innoissaan Sulo poika kirmaili. Kyllä oli Jenni tehnyt meille mukavat reenit!

Perjantaiaamuna kävin koko viisikon kanssa ensimmäistä kertaa ihan lyhyen hihnalenkki/kävelyn. Vois sanoa että "kakatuslenkki". Nino meni mukana kuin vanha tekijä, mainio kaveri :)

Sunnuntaina ajeltiin Onnin kans KAS:in agikisoihin. Olin ilmonnu Onnin kolmelle radalle ja näitä kisoja ennen oltiin menty 3-luokassa vaan kaksi starttia elokuussa. Eka rata oli agirata josta tuli hieno hylky. Alku täysin puhtaasti, mutta esteillä 14-15 mamma oli myöhässä välistävetoon ja hups Onni hyppäsi esteen väärin päin. No, loppusuora enää tämän jälkeen ja se meni todella hienosti.
Toinen rata myös agirata ja HURJAA siltä 0-voitto+ AGI-SERTI. Kyllä mammaa hymyilytti :)
Kolmas oli hyppyrata joka oli todella, todella kimurantti. Kyllä sai vääntää ja kääntää ihan tosissaan, mutta selviydyttiin siitä aika hyvin. Tuloksena siis 0+ HYPPY-SERTI, sijoitus 2. JIHAA, JIHAA, näistä tuli siis myös TUPLANOLLA, aika hurjaa!!!
Ei voi sanoin kuvailla mun fiiliksiä, vieläkin meinaa olla pää pyörällä. Tuomarina oli Jarmo Jämsä ja kaikki radat oli todella kimurantteja, joten mitenkään helposti näitä nollia ei saatu vaan tehtiin todella töitä. Ihanneajat oli kovat, koska näillä meidän nollaradoilla vaan kaksi koirakkoa pääsi ihanneajan alle. Onni oli kyllä niin makee, niin makee!!! Voihan Rakas Onni-Konni!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti