tiistai 16. heinäkuuta 2019

Oulu NORD ja KV 13.-14.7.2019

Kotinäyttely Oulussa ja mukana lauantaina omista koirista Santeri, Bablo, Nino ja Rina, sekä kasvateista Doni. Tuomarina sheltillä Wendy Hutchison, Australiasta.

Santeri tepasteli hienosti JUN ERI2 SA

Doni Ainon kanssa kehässä ja mahtavasti isossa avourosten luokassa AVO ERI3

Bablo upeasti pienen näyttelytauon jälkeen VAL ERI2 SA PU2 NORD VARA-SERTI

Nino herra ensimmäistä kertaa syntymäpäivänään veteraaniluokassa VET ERI1 SA PU4

Rina neiti isossa junioriluokassa hienosti JUN ERI1 SA ROP-juniori
Käytiin myös pyörähtämässä Royal Canin juniori kisassa isossa kehässä, mutta meni ihan läpijuoksuksi. Hyvää kokemusta neidille kun meinaa vielä olla epävarma käytös kehässä aina välillä eikä yhtään pysty rentoutumaan kun niin jännittää. Kokemuksia vaan neidille lisää niin kyllä tästä neidistä vielä kuullaan...


Sunnuntaina kehässä Santeri ja Nino. Tuomarina Minna Manninen

Santeri JUN ERI2

Nino herra oli niin elementeissään kehässä ja sen huomasi myös tuomari,
upeasti VET ERI1 SA PU1 VSP ja VSP-VETERAANI
Ihan huippua meidän ihanalta papparaiselta!!!

Ihan super mukava viikonloppu mahtavassa seurassa ja ihania ihmisiä shelttikehän äärellä, kiitos kaikille mukavista juttutuokioista sekä kaikesta muusta!!!

Poikien arvostelut tässä: Tuomari Minna Manninen

Gwenda Easy Lover: Erinomaista tyyppiä. Erittäin hyvät korvat, silmät ja ilme. Kallo-osa ei saa vahvistua. Kaunis huulilinja. Erittäin hyvä purenta. Kaunis kaula ja ylälinja. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä runko. Erinomaiset takaliikkeet, hieno sivuaskel ja hännän kanto. Rauhallinen käytös.

Minitiimin You Make Hearts Sing: Ihastuttava 8 vuotias veteraaniuros. Upea pään kiila, erinomaiset korvat, silmät ja ilme. Ihastuttava huulilinja. Erinomainen kaulan kaari. Erinomainen runko, häntä saisi olla pidempi. Tasapainoiset kulmaukset. Erinomainen vaivaton liike, erinomainen hännän kanto liikkeessä. Erittäin hyvä karvan laatu. Virkeä käytös.


Nino ja mä, kuva Riikka Niemitalo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti