lauantai 27. heinäkuuta 2019

Kemi KR 20.7.19 ja Kalajoki KV 21.7.19

Kemiin ajelin koirista Bablon ja Santerin kanssa. Telttaseuraksi tuli Sodankylän tyttäret Hyötylän Aino Donin kanssa, Kivelän Jaana Emman kanssa ja Lokan Jaana ilman koiria.

Tuomarina sheltiellä Patric Ragnarson, Ruotsista. Täytyy sanoa että kyllä oli hurmaava herrasmies. Ihan mielettömän ihana ja iloinen tuomari, en ole vilä tämmöseen aiemmin törmännyt. Käsitteli koiria todella sievästi ja perusteli valintansa aina suullisesti. Kertakaikkiaan ihana tuomari!!!

Santeri tepasteli hienosti JUN ERI2 SA PU4
Santerin arvostelu


Donille H kun tuomarin mielestä vähän liian kookas, mutta ihan mielettömän hienon arvostelun poika muuten sai.

Bablo hienosti VAL ERI 2 SA
Bablon arvostelu
 Esitin myös Kivelän Jaanan avoluokan nartun Emman, Stellina Sweets Lady Marmalade ja tuomari ihastui tähän neitiin todella paljon. Emma upeasti AVO ERI 1 SA PN1 SERTI ROP ja Jaana itse esitti neidin ryhmäkehässä jossa neiti tepasteli RYP 4 sijoituksen. Upeaa, Onnea Jaana!!!


Sunnuntaina hyppäsin aamulla Karjalaisen Juhan ja Tiinan kyytiin, koirista mukana Nino ja Santeri. Kalajoella tuomarin Piia Enlund.

Santeri hienosti junioriurosten voittoon JUN ERI 1 SA

Nino VET ERI 2 SA 
Mukava, mutta tietyllä tavalla myös raskas näyttelyviikonloppu. Ihania ihmisiä ja kauniita koiria.

Nyt on mukava huilata yksi viikonloppu. Pihtiputaalle Santeri ilmoitettu, mutta se me nyt jätetään väliin. On niin lämmintä ja akka on aika väsyny.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti