maanantai 21. toukokuuta 2012

Kempeleen ryhmänäyttely 20.5.2012

Aamulla ajelin Kempeleeseen Onnin, Sulon ja Ninon kans. Olimme hyvissä ajoin paikanpäällä, joten ehdittiin tehdä pieni kävelylenkki lähimaastossa.

Ensimmäisenä kehään asteli Nino junioriluokassa. Erittäin kauniisti Nino esiintyi ja niinpä siitä ERI sekä luokkavoitto kera SA:n.

Nuortenluokassa tepasteli Sulo ja hieno tulos ERI 3. Saimme siis sen mitä lähdimme hakemaan elikkä agilityä varten tulosta. Sekin meni yli odotusten vielä todella upean arvostelun kera :)

Avoimissa uroksissa Onnin kans ja tuloksena ERI sekä luokkavoitto kera SA:n. Kyllä mamma oli yhtä hymyä :)

Parasuros kehässä siis Onni ja Nino. Mä esitin Ninon ja Karjalaisen Tiina handlasi Onnin. Hurrrjaa Nino kakara tepasteli hienosti PU 2-sijalle ja SERTI, jee, jee, jipii, jipii, kyllä tuntui hyvälle.
No eipäs se riemu siihen loppunut, Onni esiintyi kuin unelma Tiinalle. Oli todella rento ja näytti että jopa nautti esiintymisestä Tiinan kans. Tämä tuotti tulosta ja Onnille VARA-SERTI. Että mä olin "haljeta" Onnesta, miun ihanat poijat Onni ja Nino!!! Suuret KIITOKSET Tiinalle Onnin esittämisestä!
Poikien arvostelut lisätty omille sivuille.

Olimme myös Ninon kans Miinan elikkä Minitiimin kasvattaja ryhmässä. Minitiimi vei voiton ja niin jäimme vielä odottelemaan isoon kehään menoa.
Hienosti meni sielläkin, Minitiimin kasvattajaryhmä hienosti BIS 2! Hurjan paljon Onnea Miinalle!

Nino Kempeleessä
kuva Heli Turtinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti