maanantai 7. toukokuuta 2012

agiviikonloppu 5.-6.5.2012

Lauantaina ajelin Onnin kans OKK:n agikisoihin Haukkukeitaalle. Kisat oli ONNEKSI vielä hallissa kun ilma oli todella huono. Ensimmäiseltä radalta HYL, mutta, mutta, toiselta agiradalta saatiin merkintä kisakirjaan. Tehtiin siis pyöreä 0, vaikka oli kyllä todella vaikea rata ja meidänkin suorituksesta voi sanoa että "vääntö nolla". No, ajassahan me edelleen hävitään muille, koska mä en annan Onnin tehdä juoksukontakteja niinkuin muut tekee vaan seisotan hetken siinä ettei ne ala lipsumaan, mutta sehän ei tässä vaiheessa haittaa mitään. Siltikin se tuntui niin hyvältä ja sehän oli siis neljäs nolla meille Onnin noustessa kolmos luokkaan viime elokuussa. :)
Aaltosen Mikko ja Edi meni myös kakkos luokassa ja molemmilta radoilta hyl, mutta hienoa menoa siltikin :)
Sunnuntaina aamusta Onnin ja Edin kans OKK:n hallille. Onnin kans ensin agirata josta hyl ja sitten hypäri josta mamman ohjausvirheestä 5.
Aaltosen Mikko ja Edi hypäriltä 10 jolla irtosi voitto, mutta agiradalta hyl. On se niin pienestä kii ;)
Ajelinpa sitten välillä kotiin ja vaihdoin koiraa. Onni jäi kotiin ja otin Sulon mukaan. Ensimmäistä kertaa startattiin Sulon kan hypärille. Alussa heti toisena esteenä rengas, josta Sulo juoksi ohi varmaan minun ohjausvirheestä. No, korjattiin se ja jatkettiin matkaa... sitten mammalla unohtu putkijarrutus ja hups Sulo hyppäsi yhden ylimääräisen hypyn josta siis hyl. Loppu rata mentiinkin todella hienosti ja täysin puhtaasti. Olen niin tyytyväinen tähän starttiin, todella HIENO hyl :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti