sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

viikko 16

Muutama kuva vielä Shetlanninlammaskoirien erikoisnäyttelystä.

Minitiimin You Make Hearts Sing "Nino"
 JUN ERI 1, SA, PU 3, VARASERTI, ROP-JUNIORI
kuva Minna Soronen
Mystica Line Mystery Man "Onni"
 AVO ERI 3
kuva Minna Soronen

Tiistaina Onnin agireenivuoro, mutta menin reenaileen Edin kans kun Onni on pienellä kuntoutustauolla. Kouluttajana Kaplaksen Mari. Ratareeni ja olin todella yllättynyt miten hyvin Edi toimi minun ohjauksessa. Ero on kyllä valtava Onnin ja Edin ohjauksessa, Edin ohjaaminen on paljo raskaampaa minulle. Todella mukavat reenit ja hyvillä mielin lähdettiin kotiin.

Keskiviikkona Sulon reenit. Kouluttajan Aaltosen Mikko. Ratareeniä ja radalla kepit, sekä A-este joka mentiin kahteen kertaan. Hienosti Sulo mennä porskutti menemään ja kontaktit oli täydelliset. Vielä palkattiin A-esteen kontakti joka kerta. Kerrassaan mainio tuo Sulo, että mä nautin ohjauksesta kun menemme rataa.


Lauantaina ajeltiin Haukkukeitaalle Karin, Sulon ja Ninon kans. OKK:n hallilla oli epäviralliset agilitykilpailut ja me Sulon kans osallistuttiin mölliradalle. Sulo ei ole tässä hallissa ennen käynyt, joten vähän jänskätti miten poika reakoi. Ei mitään ongelmia hallissa, Sulo oli ihan oma itsensä. Ninokaan ei enää panikoinut hallissa yhtään, vaan katseli rauhassa hallissa olevaa meininkiä. Mukava möllirata ja niin Sulon kans mennä porskuteltiin upeasti rataa läpi. Sulo toimi kuin unelma, irtosi hyvin ja meni suoraviivaisesti. Yksi pieni virhe tuli radan lopussa, mutta tätä emme jääneet murehtimaan kun ratasuoritus oli muuten täydellinen. Tällä irtosi voitto medi mölleissä. :)Sunnuntaina ajelin Ninon kans Kiiminkiin mätsäriin reenailemaan nätöä.
Hienosti meni reenit kun mätsärituomaritkin tykkäsi näkemästään.
Nino tepasteli hienosti ja oli punaisen nauhan saaneiden pentujen 1. Niinpä jäimme odottelemaan BIS-kehää. BIS-kehässä kymmen koiruutta ja Nino hienosti BIS 4. Palkintokassi saatiin mukaan ja niin ajelimme tyytyväisinä kotiin. Kyllä poika on mainio, hyvin malttoi ja jaksoi esiintyä vaikka päivä venyi aika pitkäksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti