maanantai 9. huhtikuuta 2012

viikko 14

Maanantaina ihana auringonpaiste heti aamusta ja niinpä Karin & viisikon kans suuntasimme joenjäälle aamulenkille. Todella hieno ilma ja mahtava hankikanto, ei yhtään upottanut. Puolitoistatuntia meni mukavasti kävellessä.

Tiistaina myös tunnin aamulenkki joenjäällä auringonpaisteessa. Kyllä siellä nauttii niin immeiset kuin koiruudetkin.
Nino, Sulo, Edi ja taka-alalla Onni & Nasu
Jonossa mennään, Sulo, Nino, Edi & Nasu
Ilmeet kertoo "kaiken" :)

Keskiviikkona myös aamulenkki joenjäällä. Siellä on paljo mukavampi käveleskellä kun pyörätiet tällähetkellä on paikoin tosi liukkaat.
Tänään tuli postissa Kennelliitosta mukava "kirje". Minulle on myönnetty kennelnimi KIITÄJÄN :) Käytyäni kasvattajan peruskurssin laitoin saman tein kennelnimihakemuksen menemään. Nimihän tulee ihan siitä että agility on lähellä sydäntäni ja nämä meidän poijat on osottautuneet melkoisiksi kiitäjiksi agiradalla. Kennelnimi on nyt totta, vaikka vielä ei ole mitään suunnitelmia Kiitäjän ensimmäisestä pentueesta. Aika näyttää... ;)

Torstaina ja perjantaina aamulenkki tehtiin taas joenjäällä.

Lauantaiaamuna kävin jälleen jonejäällä lenkin ja illalla käytiin Karin kans yhdessä tunnin lenkki siellä käpyttelemässä koiruuksien kans. Nyt illalla kun käppäiltiin jää "rysähteli" meidän alla uhkaavasti ja iski jo pienoinen paniikki. Onneksi selvittiin kuivana kotiin ja päätinkin etten enää uskalla jäälle lähteä lenkkeilemään, joten täytyy tyytyä pyörätielenkkeilyyn. Huh :)

Sunnuntaina normi lenkkeilyä pyörätiellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti