sunnuntai 18. syyskuuta 2011

viikko 37

Minitiimin Whole Lotta Voltage "Nasu"
kuva Miina Lukkari
12.9.2011 maanantaina vietimme Nasu-Petterin 2-vuotis syntymäpäiviä. Kyllä aika menee nopeeta...

Nyt voikin sitten sanoa että tästä lähtien täällä voi seurata "viisikon seikkailuja" :)
Isompien poikien kanssa normilenkkeilyä.
Ninon kans opeteltu pitämään kaulapantaa ja reenailtu kävelyä hihnassa. Pikkuhiljaa alkaa luonnistaa, on sillä nakilla ihmeellinen voima ;)
Autoiluun olemme myös totutelleet joka päivä ja hyvin Nino rauhottuu autossa. Olen myös sosiaalistanut turvallisilla paikoilla kun olemme autoajelulla käyneet. Esim. veljen perheen pihalla kävästiin pyörähtämässä ja siellä oli lapset innoissaan rapsuttelemassa.

Keskiviikkona Onnin kans agireeneissä. Jes, jes, jes nyt meni kontaktit vauhilla eikä himmaillu yhtään. Nyt voi siis alkaa miettimään jo kisaamista. Mukavan radan oli Mikko meille reenattavaksi rakentanut ja hyvin meillä yhteistyö sujui.

Perjantaina ajelin viisikon kanssa Annalankankaalle lenkkeilemään. Tämä oli sitten Ninon ensimmäinen virallinen lenkki isommassa shelttiporukassa. Lenkkiseuraksi saimme Tiinan, Mimmin, Kertun ja Ninjan, sekä Maikin, Nikin, Jaden ja Gabyn. Alussa kannoin Ninoa, mutta pojalla oli kova hinku juoksemaan muiden kanssa. Innoissaan Nino mennä viipotti eikä arastellut yhtään muita "outoja" koiria. Kyllä uni maistui kun pääsimme kotiin.

Nino, täältä tullaan...
kuva Maikki Kuivala

Nino, Jade ja Edi
kuva Maikki Kuivala
Lauantaina saimmekin päiväksi hoitolaisen, nimittäin Ninon siskon Nessin kun Miina ja Janne matkasivat käymään Haaparannan puolella Ikeassa. Kyllä ihan selvästi kakarat muistivat toisensa, eihän siitä ole kuin viikko kun viimeksi ovat nähneet. Kyllä oli ihana seurata sisarusten leikkejä ja tirsatkin ottivat vierekkäin.
sisarus Rakkautta Ness ja Nino

leikin jälkeen tirsat
Illalla tuli vielä käymään Tervosen Maarit ja Petri. Maaritilla oli kamera mukana, joten näpsästiinpä Ninosta muutama otos. Kiitos Maarit ja Petri!
kuva Petri Tervonen

kuva Maarit Tervonen

kuva Maarit Tervonen
Nino on kyllä todella fiksu kaveri. Sisäsiisteys on edennyt niin että koko viikon aikana yöllä ei tee mitään sisälle, vaan herättää minut jos on hätä ja niin on ulos käynyt tekemässä pissit ja kakit. Päivällä ei ole pissinyt sisälle koko viikolla, mutta muutamat kakit on pukannu. Kakara vasta 9-viikkoa ja todella hyvin osaa tämän sisäsiisteyden jo. Tästä on hyvä jatkaa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti