sunnuntai 11. syyskuuta 2011

viikko 36

Maanantaina aamupäivästä ajeltiin Karin ja poikien kans Annalankankaalle lenkkeileen. Ihanan lämmin syksyinen ilma ja kyllä oli mukava käpytellä. Kyllä koiruudet nauttii tästä irtilenkistä täysin siemauksin. Muistettiinpa ottaa kamerakin mukaan ja tässä muutama kuva.


Nasu, Sulo, Onni & Edi


Keskiviikkona Onnin agireenit. Aaltosen Mikko oli tehnyt kinkkisen hyppyradan. Heti radan alussa tuli mulle ja Onnille tenkkapoo, en millään meinannut saada Onnia kääntymään oikeaan suuntaan. Meinaa Onni irrota ja lukea rataa liiankin itsenäisesti. No, Mikon ohjeilla ja opastuksella saimme muutaman onnistuneen suorituksen tässä kohtaa. Toinen tenkkapoo tuli suoralla putkella. Vaikka kuin hyvin ja ajoissa tein putkijarrutuksen, Onni vaan kaarratti pitkälle. Näitä putkijarrutuksia on reenattu tosi vähän ja se kyllä näkyi suorituksessa. Tulipa taas todellakin paljon lisää reenattavaa omatoimisesti näiden reenejen myötä.
Reenejen jälkeen koukkasin kaikki muut poijat kyytiin ja hurautimme Annalankankaalle lenkille. Nyt olikin lenkkikavereita tosissaan, karvaisia ystäviä pyöri lenkkipolulla 24. Kiitos mukavasta lenkkiseurasta Maikki, Maarit, Marjatta, Pia, Tiina & Juha ja Seija & Juha.

Torstai aamuna ajeltiin kaikkien poikien kans hallille. Siellä ensin puolen tunnin lämppärilenkki ja sit reenaileen. Reenasin Onnin kans putkijarrutusta ja kontakteja. Putkijarrutus onnistui hyvin kun palkkasin. Onneksemme Merenheimon Maissi sattui olemaan hallilla ja niinpä sain avustajan "tuomariksi" kontakteille. Enää ei Onni niin pahasti himmaa mitä aikasemmin, mutta hitaasti siltikin tulee alastulon. Kontaktireeni siis jatkuu edelleen. Kiitokset Maissille avusta!!!
Edin kans reenailin myös kontakteja. Voi jösses että ne on upeat, ei mitään ongelmia näissä. "Hytkytki" jätkä kestää todella, todella hyvin. Hyppykorkeuden pidin nyt 25cm ja muutamia hyppyjä mentiin maltillisesti. Kepeissä ei mitään ongelmia vaikka kuin tein sivuirtoamista. Putkijarrutukseen reagoi todella hyvin myös, vaikka varalta laitoin palkan. On se vaan niin makee toi meidän Edi :)
Nasu ja Sulo oli tänään huilivuorossa eikä agia reenailtu ollenkaan. Jäähyttelylenkki tehtiin koko poikaporukan voimin.

Illalla ajeltiin vielä Haukiputaan keskustaan ja tein siellä koko poika poppoon kans lenkin. Hyvä on välillä kävellä oikeen "hulinassa", ettei aina tehdä vaan lenkkejä "maalla" :) Lenkin jälkeen jäätiin reinailemaan nätöä. Mukavalla pienellä porukalla saatiin todella hyvät nätöreenit. Mä reenailin kaikilla koiruuksilla ja hyvinhän mein poijat meni. Nasukin liikkui todella vauhdikkaasti ja häntä pysyi alhaalla, jes :) Kiitos nätöseurasta Tiina, Maikki, Seija & Juha.

Lauantai aamuna lähdin ajelemaan Kajaania kohti. Matkanvarrella koukkasin Tervosen Maaritin matkaseuraksi, ihana kun sai juttukaverin mukaan. Matkan tarkoitushan oli hakea uusi perheenjäsen meille Haukiputaalle. Kahviteltiin, juteltiin ja ihasteltiin pentuja, sekä tietenkin paperiasiat kuntoon ja niin lähti  Minitiimin You Make Hearts Sing elikkä kutusumanimeltään Nino mukaan kotia kohti Haukiputaalle.
Suuret Kiitokset Miina tästä Ihanasta pusupojasta!
Suuret Kiitokset Maarit matkaseurasta!

Kotona pojat oli innoissan kun tulin kotiin. Jätin Ninon autoon odottamaan kun kävin pojat ensin tervehtimässä sisällä. Voi mahdoton sitä nuuskuttelua kun minun vaatteet tuoksui poikien mielestä niiiin mielenkiintoiselle.
Sitten hain Ninon ja ensitutustelu tehtiin portin läpi. Pojilla kuonot portinraossa ja Nino lähestyi poikia varoen, mutta kun pääsi portille häntä alkoi heilua ihan vimmatusti :) Oli kyllä ihana nähdä tämä tutustuminen. Sitten otin Ninon syliin ja yhdessä päästettiin muut pojat haistelemaan. Todella hyvin ottivat isommat pojat tulokkaan vastaan. Niin se sitten alkoi meillä taas tämä pissi/kakki ralli, mutta onneksi olen kotona niin saan poikaa opettaa sisäsiisteyteen. Ninon oma sivu avattu blogissa.
Nino terassin portailla ihmettelee menoa :)
Sunnuntai menikin ihan ihmetellessä tätä ihanaa pusupoika Ninoa. Kerrassaan reipas pieni "miehen" alku.

1 kommentti:

  1. Kylläpä olet sulostuttavan kuvan saanut Ninosta portailla istumassa <3. Ihan oli, kun sain mahdollisuuden päästä mukaan hakemaan komeaa pojua pohjoiseen ;). Onnea tulokkaasta.

    VastaaPoista