maanantai 16. toukokuuta 2011

viikko 19

On se ihanaa kun kesä tulee :) Nautitaan lenkkeilystä ja kaikesta muusta mukavasta puuhastelusta ulkona.

Keskiviikkona Onnin kanssa agireeneissä. Mikko oli loihtinut taas mukavan radan ja sitä mennä viipoteltiin. Muutamia kertoja piti huomautella Onnia kun meinasi ärrätä ja haukkua. Pienissä pätkissä suoritimme radan ihan onnistuneesti.

Torstaina lähti Edi Mikon kanssa reenaileen. Met ajeltiin myös muiden poikien kanssa kentälle, mutta agia en mennyt kenenkään kanssa vaan odoteltiin Edi reeneistä ja käytiin sen jälkeen lenkillä.

Perjantaina agireenivuorossa Nasu ja Sulo. Nasun reeneissä mentiin seitsemän esteen radanpätkä ja Nasu teki yllärit menemällä vauhdikkaasti koko radan, eikä mitään epäröintiä. Sieltä se varmuus alkaa pikkuhiljaa löytyä Nasullekkin.
Sulon reeneissä aiheena kontaktit ja keinu. Mentiin myös pieni hyppysuora ja sen Sulo meni innolla vauhdikkaasti.
Illalla pesin vielä Onnin ja Sulon, koska lauantaina lähtö näyttelyyn.

Lauantaina aamulla starttasimme klo. 05.00 kohti Äänekoskea. Kehässä Onni ja Sulo. Shelttejä oli ilmottautunut näyttelyyn hurjat 84. Sulo pentuluokassa ja urospentuja 3kpl jotka arvosteli Reijo Tuovinen. Sulo tekikin YLLÄTYKSEN ja voitti urospennut saaden myös KP:n (kunniapalkinnon). Narttupennuissa voiton vei Henna ja Petri Eklundin Kråkeslottets Miss Lexus elikkä Lexie. Tuomari ei epäröinyt päätöstä ja niin Lexie oli ROP ja Sulo VSP. Olin todella tyytyväinen Sulo-Santerin esiintymiseen ja mamma oli yhtä hymyä :)

Urokset arvosteli Cees Beenen Alankomaista ja tuomari osoitti olevansa tiukka setä. Onni esiintyi kuin UNELMA, häntää ei edes yrittänyt nostaa. Onni sai Erinomaisen ja kilpailuluokassa voitti avourokset saaden myös SA:n, jihaa :) Parasuros kehässä tuomari juoksutti usean kierroksen ja mein Onni meni todella mahtavasti, oli kokoajan rento ja häntä alhaalla. Yllätys oli kun tuomari vaihtoi koirien paikkaa siirtäen Onnin ensimmäiseksi ja taas juostiin kehää ympäri. Todellinen unelma oli kun tuomari näytti että Onni on YKKÖNEN, jipii, tietenkin sieltä sitten SERTI napsahti. Olin niin ONNELLINEN!!!
Nartut voitti Aini ja Tiina Kaltakarin Susadan Wannabee elikkä Piku. Niin menimme Onnin kanssa kilpailemaan heitä vastaan ja YLLÄTYS, YLLÄTYS, tuomari ojensi meille ROP ruusukkeen!!! Voi mahoton että mulla tuli sekava olo, olin niin YLPEÄ mein ihanasta Onni-konnista!!!
Jäimme siis odottamaan ryhmäkehää jonka tuomaroi Gunnel Holm. Kaikki ykkösryhmän koirat seisoi jonossa ja tuomari alkoi valitsemaan jatkoon meneviä koiria. Tuomari valitsi kahdeksan koiraa jatkoon ja hurjaa me Onnin kans siellä mukana. Sitten juostiin kehää ympäri useaan kertaan ja Onni meni niin rennon varmasti häntä alhaalla, kerrassaan UPEAA esiintymistä Onnilta. Taas tuomari valitsi neljä koiraa jatkoon ja huikeeta me Onnin kanssa neljän parhaan joukossa. Taas juostiin kehää ympäri ja Onni jatkoi samaista hienoa menoa. Sitten tuomari alkoi jakamaan sijoituksia, valitsi neljännen ja kolmannen koiran, sen jälkeen vielä juoksutti meitä kehää ympäri. MAHTAVAA, UPEETA, KERRASSAAN TÄYDELLISTÄ ONNI VOITTI RYHMÄN!!! Tunteet oli niin sekavat, itketti, nauratti,itketti, ei sitä voi käsittää mikä oli minun tunneskaala siinä vaiheessa, huh,huh.
Jatkoimme siis vielä BIS kehään ja siellä tuomarina Tanya Ahlman-Stockmari. En edes tiedä mikä oli tämä toinen koira jonka tuomari valitsi BIS1, Onni siis BIS2.
Tämä päivä oli todellinen kruunaus meidän kolmen vuoden näyttelykiertämiselle ja mikä esiintyminen Onnilta, kerrassaan UPEA!!!
Onnin saavutuslitania siis on
AVO ERI1, SA, SERTI, PU1, ROP, RYP1, BIS2
KIITOS kaikille IHANILLE ihmisille jotka olitte meitä kannustamassa ja tsemppaamassa!!!
Näyttelystä ajelimme yöpaikkaamme Piispalaan, josta olimme todella mukavalla porukalla varanneet kaksi mökkiä. Vietimme mukavan illan saunoen ja paistellen makkaraa :)

Sunnuntaina ajelimme Viitasaarelle ja kehässä tänään Onni, Nasu ja Sulo. Tuomarina Alar Muursepp Virosta. Sulo tepasteli taas urospentujen ykköseksi, elikkä PEK1, KP. Narttupennut voitti taas Henna ja Petri Eklundin Kråkeslottets Miss Lexus elikkä Lexie. Järjestys sama kuin lauantaina Lexie ROP ja Sulo VSP. Hyvin alkoi sunnuntaipävä :)
Nasu oli nuorten luokassa ja kehästä lähdimme Erinomaisen nauhan saaneina. Nasun kans on ollut "taistelua" hännän kanssa ja kun komennan hännästä Nasu menee lukkoon joka vaikuttaa liikkeeseen. Muuten Nasu esiintyy kyllä hyvin, mutta liike saisi olla reippaampaa. Sijoitusta emme kilpailuluokassa saaneet.
Onni avoimessa luokassa ja kehästä lähdimme Erinomaisen nauhan kanssa. Kilpailuluokassa TAAS ylläripylläri, Onni voitti oman luokkansa ja sai SA:n.
Paras uros kehässä Onni TAAS sijoittui todella upeasti, ollen PU3.
Todella upea ja unohtumaton näyttelyviikonloppu, kerrassaan MAKEAA MAHANTÄYDELTÄ!!!
Viikonlopun kruunasi vielä kun SUOMI VOITTI MM-KULTAA JÄÄKIEKOSSA!!!

Onni RYP 1
Onni AVO ERI1, SA, SERTI, PU1, ROP, RYP1, BIS2

1 kommentti:

  1. Huikeet Onnentoivotukset Kaikille teidän koiruuksille, varsinkin Onnille !!!! Hieno viikonloppu teillä ja toi Onnin tittelirivi oli kivaa luettavaa ;)

    VastaaPoista