torstai 19. huhtikuuta 2012

viikko 15

Normi lenkkeilyä viisikon kans viikolla ja välillä roppajumppaa.

Lauantaina 14.4.2012 oli suuri päivä. Pohjois-Suomen Sheltit ry järjesti  ensimmäistä kertaa pääerikoisnäyttelyn Haukiputaalla. Aamulla ajelin paikalle Onnin ja Ninon kans. Onni tepasteli avouroksissa sekä Nino ihan ensimmäistä kertaa näyttelyissä ja siis junnuluokassa kun ikää on 9kk1pv.
Onnin luokassa tuomarina oli Dave Weller Iso-Britanniasta. Onni esiintyi hienosti ja tuloksena ERI 3. Saa olla todella tyytyväinen tähän tulokseen, koska tuomari osottautui varsin tiukaksi ja ERI:t oli tiukassa.

Junnu-uroksilla tuomarina Irina Poletaeva. Nino esiintyi todella hienosti ja tuloskin oli kerrassaan huippu. Nino voitti luokkansa, elikkä ERI 1, SA :) Ninon piti käydä vielä näyttelyn päätuomarin Dave Wellerin arvioitavana, vahvistaako hän SA:n ja kyllä hän sen vahvisti.
Niinpä menimme Ninon kans parasuros kehään ja JIHAA, JIPII, yllätys oli melkoinen. Tuomari valitsi Ninon uroksista kolmanneksi ja lisäksi saimme VARASERTIN. HURJAA!!!!
Eipä loppunut vielä tähänkään Ninon pyörähtelyt kehässä, vaan menimme vielä juniorinarttujen voittajan Amor'jade Born To Be Nice
kanssa kehään kun Irina Poletaeva valitsi ROP-juniorin. HUH,HUH, kyllä tuli makiaa mahan täydeltä, Irina valitsi ROP-junioriksi Ninon :) Elikkä tässä Ninon saavutuslitania JUN ERI 1, SA, PU 3, VARASERTI, ROP-JUNIORI!

Nino erkkarissa pöydällä
kuva Juha Lyytikäinen
Lisäksi kuvia voi käydä katselemassa näiden linkkejen takaa.
Juha Sipola kuvat
Petri Eklund kuvat
Juha Lyytikäinen kuvat
Pirkko Riekki kuvat

Molempien poikien Onnin ja Ninon arvostelut lisätty omille sivuille.

Sunnuntaina kävin Sulon kans katsomassa KAS:in agilitykisoja. Sulolla tuli "kisaikä" 18kk täyteen eilen lauantaina, joten Sulo mitattiin virallisesti mediksi ja tuomari vahvisti kilpailukirjan.
Aaltosen Mikko kisasi Edin kans, mutta eka radalta hyl ja toiselta radalta taisi tulla 10. Toisen radan tuloksella irtosi voitto, kun muut medikoirakot eivät saaneet tulosta. Hienoa menoa jota voi ihaillen seurata ja onhan se niin pienestä kiinni... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti