sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

viikko 13

Tiistaina Onnin agireenit. Tekniikkareeniä Kaplaksen Marin opastamana ja pääaiheena backlap  ja tuplasylkkäri. Omatoimisesti reenailtiin niistoja ja sylkkäreitä. Backlap onnistui yksittäisellä esteellä Onnin kans ihan hyvin, mutta heti kun otettiin vauhtia toiselta esteeltä mamman ohjaus alkoi tökkiä. No, muutamia onnistumisia saatiin kuitenkin vauhdistakin. Tuplasylkkärit onnistui todella hienosti ja olinkin ihmeissäni miten kaukaa ne pystyy tekemään. Näissä molemmissa on kyllä työsarkaa että ne saadaan tulemaan ohjauksiin luonnollisesti. Omatoimireenauksessa tuotti ongelmaa niistoissa se kun niitä tehtiin peräkkäin usealla esteellä, ei meinannu mamma ehtiä mitenkään näihin ohjauksiin. Elikkä reeniä, reeniä ja reeniä :)

Keskiviikkoaamuna käytiin lenkillä joenjäällä. Seurana meillä Kaltakarin Aini ja hänen shelttijengi. Mukava puolitoistatuntinen käveltiin ja kyllä poijat oli väsyneitä kun kotiin päästiin. Kiitokset Ainille lenkkiseurasta!

Illalla Sulon agireenit. Nyt sitten mentiin keinu nelostasolla elikkä sehän on sit virallinen korkeus ja hyvin Sulo suoritti keinun, ei ongelmia. Omatoimisesti reenailtiin A-estettä ja mentiin sekin jo irti. Sulo otti todella tarkasti ja hienosti alastulokontaktin, jee,jee. 13-esteen rata joka päättyi keinulle, todella, todella sujuvaa menoa ja kepitkin mentiin todella taidokkaasti vaikka ohjurit oli kyllä vähän apuna. Keinukin onnistui radan päätteeksi :) Kiitokset Aaltosen Mikolle mukavista reeneistä!

Keskiviikkona kuulin myös HIENOJA uustisia. Edin ja Alman pennut Violetdrem kennelissä kaikki neljä todettu pentutarkissa TÄYSIN TERVEIKSI! Pojilla pallukatkin siellä missä pitääkin. Kyllä olin yhtä hymyä näiden ihanien uutisten jälkeen!

Torstaina kävin hallilla reenaileen ensin nätöä ja sitten agia Onnin ja Ninon kans. Ninon kans vinokeppejä ja nyt alkaa pojalla olla oikeen hirmunen hinku kepeille, vetää hihnassa todella innokkaasti kepeille päin. Hienolla rytmillä menee, kyllä se on taitava kakara. Mentiin myös kolmen esteen "rata" jossa putki+hyppy+hyppy ja innolla poika porskuttaa menemään. Keinua kolluuteltiin ja puomin alastuloa reenailtiin myös.
Onnin kans reenailtiin tiistain ohjatuissa reeneissä opittua, elikkä backlappia ja tuplasylkkäriä. Lisäksi myös niistoa, sekä mentiin pientä rataa. Tunteroinen poikien kans hallilla vietettiin ja kivaa oli meillä kaikilla kolmella :)

Perjantaina ajelin katsomaan Edin jälkeläisiä Violetdream kenneliin, kakarathan täyttää huomenna lauantaina jo 8-viikkoa. Giljotiini oli mukana ja saatiin kakaroiden säkämitta, Lempi 18cm, Impi 19,5cm, Kaaleppi 21cm ja Jooseppi 24cm. Hyvältä vaikuttaa Lempin, Impin ja Kaalepin säkämitta, mutta Jooseppi hurahtanut ehkä "hiukkasen" liikaa. :) Ensimmäinen pennuista lähteekin uuteen kotiin jo huomenna lauantaina ja niin pikkuhiljaa alkaa Violetdream kennelissä elämä rauhoittua.

Lauantaiaamuna ajelin Ninon kans Haukkukeitaalle seuraamaan OKK:n agikisoja. Lähdimme ihan sen takia katselemaan kisoja, koska Nino ei ole aiemmin käynyt tässä OKK:n "hurjassa" hallissa. Kyllähän poikaa jännitti alussa todella paljon, nakkikaan ei kelvannut kun piti vaan pälyillä ja höristellä korvia että mikä ihmeen paikka tämä on. Rauhassa siinä käveleskeltiin sekä kateltiin ja niin Nino alkoi tottua halliin. Nakkikin alkoi maistua ja nätöseisomistakin maltettiin jo pikkasen ottaa hyvin keskittyneesti. Tunteroinen hallilla vietettiin ja kyllä oli hyvä käynti tässä hirrrweeen pelottavassa paikassa Ninon kannalta.
Illalla ajelin koko viisikon kans Activen hallille. Käytiin lämppärilenkki, jonka jälkeen reenailin agia Sulon ja Ninon kans. Ninon kans näitä pieniä juttuja elikkä vinokeppejä sekä puomin alastulokontaktia. Sulon kans reenailtiin "lähtöä", keppejä, keinua, puomia ja otettiin myös niistoa joka onnistui todella hyvin. Reenailun jälkeen koko viisikon kans jäähyttelylenkille.

Sunnuntaina nautittiin ihanasta auringonpaisteesta lenkeillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti