sunnuntai 25. syyskuuta 2011

viikko 38

Edin, Onnin, Nasun ja Sulon kans normilenkkeilyä ja Ninon kans reenailtu "hienosti hihnassa" kävelyä.
Sisäsiisteysopetus on mennyt vaihtelevalla menestyksellä, oikeestaan voi sanoa että hyvin. Yöt on menneet edelleen todella siististi, paitsi parina yönä en ole herännyt vikinään tai sit Nino ei ole vikissyt. Heräsin vasta kun muut poijat alko liikehtiä levottomasti ja niin oli pissi ja kakki lattialla. No, set siivottiin "vaivihkaa" mitään huomiota herättämättä. Päivällä on tehnyt suurimmaksi osaksi kaikki tarpeet ulos, muutamaa vahinkoa lukuunottamatta. Elikkä hyvin menee ja ei vielä mitään kiirettä kun kakara vasta 10-viikkoa.

Tiistaina Onnin agireenit uudessa ryhmässä. Voi sanoa että meidän ryhmä on oikea Shelttipoweri ryhmä :) Reenikavereina meillä Törmäkankaan Kaija & sheltti Luna, Nevalaisen Tarja & sheltti Mina ja Karjalaisen Juha & sheltti Mimmi :)
Jeee, nyt alkoi sit tekniikkareenit ja ne on meille tervetulleita. Kaplaksen Mari olikin tehnyt heti kunnon tekniikkaharjoitukset ja kyllä niissä oli tekeminen. Kahdella esteellä oli esim. takakierto, päällejuoksu, pakkovalssi ja jaakotus. Kyllä siinä sai ohjaaja miettiä miten päin jalat ja roppa on, sekä miten ne kädet toimii... :) Todella mukavat ja antoisat reenit!

Keskiviikkona taas mittailtiin ja punnittiin Ninoa kun täytti 10-viikkoa. Mitat oli 2900g ja 24,5cm, elikkä hyvältä näyttää kasvu.
Varasin myös Ninolle rokotusajan ja menemme 5.10.11 saamaan ensimmäisen rokotuksen. Yleensä käydään Akuutissa, mutta nyt varasin ajan Eläinlääkäriasema Leena Oksaselle. Varmistin vielä puhelimessa että onko hänellä ollut parvotapauksia ja sanoi että EI, joten turvallisin mielin voimme sinne mennä. Kertoi kyllä myös että tämä parvoepidemia on laantumassa, mikä oli todella kiva kuulla!
Viisikko sai myös tänään matolääkkeen, joten sekin on nyt hoidettu.

Nino 10vk
kuva Maikki Kuivala
Torstaina olikin vuorossa Sulon agireenit jatko3-ryhmässä. Kouluttajana meillä Ojalan Jenni. Aiheena meillä tänään oli valssi ja voi hyvää päivää kun se tuntu minusta vaikealta. En ymmärrä mikä ihmeen oikosulku mulla oli, mutta onneksi Jennin opastuksella hokasin että miten se valssi nyt menikään. Sulo on kyllä taitava ja innokas kun ohjaaja vaan ohjaa kunnolla. Muutamia kohtia mentiin useampaan kertaan ja sitten tehtiinkin jo 10-esteen rata täysin puhtaasti. Kyllä se Sulon on sit niin makee menemään, ei voi kun hymyillä ylpeydestä ;)

Sunnuntaina lenkkeilimme Annalankankaalla poikaviisikon kans. Seuraksi saimme kolme ihanaa neitosta Mimmin, Kertun ja Ninjan sekä tietty pariskunta Tiina & Juha Karjalainen. Tunti kävellä läpyteltiin ja hyvin jaksoi Nino porukan mukana tepastella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti