maanantai 5. syyskuuta 2011

viikko 35

Maanantai otettiin todella rennosti poikien kans. Rentoa lenkkeilyä ja palauttelua viikonlopun kisoista.

Tiistaina ajeltiin illalla Annalankankaalle lenkkeileen. Seuraksi saimme Törmäkankaan Kaijan, Lunana ja Alman, sekä Mäyrän Pian, Laten ja Leevin. Mukava lenkki käppäiltiin ja kyllä koiruudet nautti.

Keskiviikkona Onnin kans agireenit. Kouluttajana agitaituri Mikko Aaltonen. Onnin reeniajalla keskityttiin kontaktien reenailuun. Mikko palkkasi Onnia alastulossa ja ihan mukavasti välissä menikin. Toivottavasti tämä himmailuongelma ja tuomarin vilkuilu saadaan poistettua mahdollisimman pian, todella ärsyttävää. Muuten Onni kyllä toimii hyvin radalla.

Torstai aamuna ajeltiin poikien kans hallille ja ensin käppäiltiin lämppärilenkki, jonka jälkeen reenaileen agia. Onnin kans tein vain kontaktireeniä ja kyllä se sieltä pikkuhiljaa palailee normi uomiin. Ei enää himmailua. Ainoastaan tarvimme todella paljo reeniä että joku juoksee siinä todella lähellä kontaktiestettä, koska Onni meinaa vilkuilla että tullakko alas vai ei kun joku "outo" elikkä tuomari juoksee vieressä.
Nasun kans pitkästä aikaa kokeiltiin ja wau miten oli mukava huomata miten intoa löytyi. Kepit ja kontaktit meni todella hyvin. Pikku radan pätkä ja vauhtia löytyi :D
Sulon kans samat reenit kuin Nasun kans ja hyvin pyyhkii Sulollakin.

Sitten vuorossa Edi. Halusin kokeilla mitenkäs meidän yhteistyö käyttää pitkän tauon jälkeen ja "voi hyvää päivää" Edi toimi kuin unelma. Ensin reenasin vain kepit ja kontaktit, mutta sama rata mitä mentiin keskiviikkona Onnin kans virallisissa reeneissä oli paikallaan, tehtiinpä sit se. Hyppy korkeuden pidin todella matalana, elikkä jotain 15cm, koska pitkään aikaan ei ole Edi reenaillut. Jotain ihmeellistä on nyt tapahtunut!? Minusta tuntui todella HYVÄLTÄ ohjata Ediä ja poika toimi kerrassaan upeasti. Vetästiin siis puhtaasti rata joka mentiin :) Pientä "vikinää" tuli välillä, mutta heti huomautin ja taas jatkettiin hiljaa. Kertaakaan ei haukkunut, mikä myös oli ihmeellistä!!! Olen siis ihan "sanaton" tämän reenin jälkeen ja ajatukset lähti heti rullaamaan että jospa minä itse vielä joskus pystysinkin Ediä ohjaamaan... Siis kertakaikkiaan UPEA, MAHTAVA fiilis ja täytyy olla todella ONNELLINEN TÄSTÄ AGIHIRMU EDISTÄ!!!

Laskeskelin että nyt ei neljään viikonloppuun ole mitään "pakollisia" menoja, elikkä ei näyttelyitä eikä agikisoja. Ihanaa viettää viikonloput ihan kotosalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti