tiistai 24. toukokuuta 2011

viikko 20

Alkuviikko meni ihan toipuessa näyttelyviikonlopusta. Kyllä se Onni sellaisen JYMYPAUKUN järjesti että pää oli mammalla ihan sekasi! Lenkkeiltiin ja naatiskeltiin vaan kotona... Annalankankaan maastoissakin käytiin pyörähtämässä ja kyllä koiruudet nautti :)

Keskiviikkona Mikko oli rakentanut todella kimurantin radan reeneihin. Koko rataa emme Onnin kans saaneet puhtaasti suoritettua, mutta hienoja pätkiä tehtiin. Yhden kerran huomautin haukkumisesta ja set oli siinä. Hyvältä vaikuttaa meidän yhteistyö radalla ainakin reeneissä, jospa sama tahti jatkuisi viikonlopun kisoissa...

Perjantaina reenailtiin Nasun ja Sulon kans, yllätys, yllätys agiliitoa tietenki.
Nasun kans mentiin pieni radan pätkä ja saa nähdä mitä tuosta tulee vai tuleeko mitään... Nasua kiinnostaa paljo enemmän radan reunalla menevät koirat kuin mamman kans agilityn meneminen. Ei meinaa meikän "pinna" kestää sellasta ja aloinkin miettimään että oisko parempi luovuttaa Nasun kans agin harrastus ainakin ryhmässä.? Kävis vaan omaksi iloksi touhuilemassa Nasun kans agikentällä pieniä juttuja... No katsotaan, katsotaan.
Sulo taas on niin intopinkeenä agin suhteen. Kuuntelee ja seuraa kerrassaan mainiosti minun käskyjä ja ohjausta. On se niin mainio kun tuomonen kakara tekee todella innolla ja taitavasti kaikki reenit. :))

Viikonloppuna olimme Onnin kans OKK:n agikisoissa. Hyvin edelleen yhteistyö sujuu radalla, mitä nyt muutaman huomautuksen haukkumisesta jouduin antamaan.
Lauantaina mentiin kolme rataa. Tuloksissa ei mitään hurraamista hyl, 10 ja 10. En tiedä mikä oli kun kepit tökki tosissaan, no tietää ainakin mitä reenataan... :)
Sunnuntaina kaksi starttia tuloksena hyl ja 5. Eka radalla taas tökki kepit, mutta hypärillä kepit meni mallikkaasti. Virhe tuli kun mamma jäi loppu suoralla niin paljo jälkeen että Onni pyörähti ja siitä kielto. Todella tyytyväinen olen tähän hypäriin. Yksi pyörähdys ei haitannut mitään kun muuten meno oli todella sujuvaa,vaikka mamma välillä pyllähti persielleen se ei menoa haitannut :)
Meidän kisojen jälkeen oli vielä alkamassa 3-luokille kansainvälinen rata ja yllätys, yllätys, tuomarit tuli kysymään Onnia nollakoiraksi :) Niin pääsimmä testaamaan millaisia nämä kolmosen radat oikeen on. Onni meni todella sujuvasti ja puhtaasti muuten, mutta kepeillä taas tökkäs. No, tyytyväinen olen vaikka kyllä Onnissa näkyi tällä radalla jo väsymisen merkkejä. Mukava kokemus sinänsä :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti