sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

viikko 9

Voi mahoton että on viikkoon taas tullut kaikenlaisia koiramaisia touhuja :)

Maanantaina Edi kävi osteopaatilla Turussa Marin ja Mikon kans. Kyllähän siitä sitten seurasi että Edi on "kuntokuurilla" pari viikkoa, tarkottaa siis sitä että agireenailu jatkuu vasta tämän jälkeen. Kuntokuuri jatkuu kyllä edelleen vaikka pääsee reenaileenkin viikolla 11.
Edi tuli kotiin illalla yhdentoista aikaa ja kyllä sai taas varmaan tuntea että "ikävä on ollu" niin karvaisilla ystävillä kotona kuin myös minulla ja Karilla.

Tiistaina lenkkeiltiin ja Edin kans aloitin "kuntokuurin" :) Edi ja Onni siirtyi  tänään luonnonmukaiseen ruokintaan. Mein Onni on ollut onneton syöjä, aamuisin kun kuivaruoka on laitettu kuppiin ei ole tullut edes syömään. Nyt nokottaa ensimmäisenä odottamassa ruokaa, kyllä lämmittää sydäntä nähdä kun koiralle maistuu ruoka. "Hyvä ruoka, parempi mieli"!!!!!

Keskiviikkona kävin aamupäivästä reenailemassa agialkeita Sulon kans. Taitaa jäbä seurata isänsä jalanjälkiä, sen verran innokas ja oppivainen on.
Kävimme myös samalla reissulla kyläilemässä ihanien neitokaisten Mimmin, Kertun ja Ninjan luona.
Illalla Onni kävi osteopaatin hoidossa, katsotaan oliko apua...

Torstaina nautimme ulkoilusta ja kotosalla touhuilin jokaisen poijan kans "omia juttuja" ;) Saivat myös manikyyrin ja siistin Onnia viikonlopun näytelmiin.

Perjantaina ajelin Edin kans Akuuttiin eturauhastutkimukseen. Kaikki oli siltä osin kunnossa, jes!!!
Yhden aikoihin Hyvärisen Kirsi tuli hieromaan Edin ja Onnin. Voi mahoton että poijat nauttii Kirsin käsittelyssä, kumpikin makaa ihan lötköpötkönä.
Illalla sit Nasun kanssa agireeneihin ja kyllä Nasu nyt pääsi yllättämään mamman ihan täysin. Kaikki reenit mitä tehtiin onnistui täydellisesti ja vauhdikkaasti, ihan kuin olisi näyttänyt että: Ootahan mamma mä näytän sulle vielä... :))

Lauantaina olikin herätys 04.15 kun lähdimme Onnin kans Karjalaisen Tiinan ja Juhan sekä Kerttu neidin kyydillä näytelmiin Juukaan.
Onni esiintyi kerrassaan mahtavasti, tuloksena AVO ERI 3 hienolla arvostelulla joka on lisätty Onnin omalle sivulle. Olin niiiin tyytyväinen Onnin liikkeeseen ja kaiken kruunasi kun häntä oli alhaalla. Mein häntäongelmasta ei ollut tietoakaan ja täytyy vaan toivoa että se ongelma olisi taakse jäänyttä elämää!!!
Kyllä oli lähellä että olisi saatu Tiinan kans "korkata" takaisin tullessa, nimittäin Ihanainen Kerttu neiti näytteli hienosti AVO ERI 1, SA, PN2, varaserti. No, kyllä se serti sieltä vielä napsahtaa ja sit juhlimma Tiinan kans :)))

Sunnuntaina kävimme poikien kans heti aamusta joenjäällä lenkillä. Sit mamma ajeli kuuntelemaan ja katsomaan agioppeja kun Jaakko Suoknuutti oli kouluttamassa Active Dogilla. Kylläpä sieltä hyviä oppeja ja neuvoja lähtikin miun mukaan Onnin, Nasun ja Sulon kans kokeiltavaksi.
Neljän aikoihin suuntasimme taas lenkkeilemään joenjäälle Nasun ja Sulon kans. Seurana Tiina & Juha, Aini, Tarja ja Pauliina. Lenkin kyllä kruunasi kun Edin poika Flipper oli mukana, voi mahoton että se on ihana ja aivan mahdottomasti oli poika kasvattanut karvaa! Parituntia jäällä käveltiinkin ja kyllä koiruudet nautti, vaikka väsykin alkoi jo loppumatkasta iskeä. Kotiin tultaessa vaihdoin koirat, elikkä lähdin uudelle lenkille Edin ja Onnin kans. Tunteroisen lenkki käveleskeltiin poikien kans ja tehtiinpä siinä välillä "kuntoharjoituksiakin". Kyllä nyt on mamma saanut liikuntaa :)))


Flipper ja Sulo

Veljekset kun Ilvekset :)

Edin poijat :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti