maanantai 21. maaliskuuta 2011

viikko 11

Niin se aika vierähtää, mein Sulo-Santeri täytti 5kk 14.3.2011 maanantaina.
Hampaita on kovasti vaihtanut ja nyt jännityksellä odotellaan kulmureiden vaihtamista. Kyllä on kädet kyynärpäitä myöten ristissä että kulmurit tulee oikein suuhun!!! Aika näyttää...

Maanantaina kävimme Nasun kanssa agireeneissä ja Kaplaksen Mari oli meitä opastamassa. Edistystä on Nasun kans tapahtunut, koska siirryimme vinokepeiltä suorille kepeille reenaamaan ohjureita. Alussa Nasu vähän karsasti ohjureita, mutta sinnikkäästi reenaamalla ei lopussa enää niistä välittänyt. Sitten teimme pienen radanpätkän jossa kaikki vaikeat esteen näin aloittelijalle, elikkä rengas, pituus ja muuri. Niin se vaan Nasu reippaana poikana mennä viiletti radanpätkän ja kaikki vaikeatkin esteet meni kuin "vanhalla tekijällä" :))) Että mä olin ylpee mein Nasu-Petteristä!!!

Tiistaina agireenailua Sulo-Santerin kans. Vakkarina tietenkin kepit ja kontaktit. Renkaan laskin niin alas kun voi ja sitä sit reenailtiin, jäbä hoksas heti mistä on kyse. Otimme myös pieniä ohjausreenejä ja irtoamista. On se vaan niin ihana nähdä kuinka pentukoirakin on innoissaan tekemisestä :)))

Keskiviikkona Edi pääsi parin viikon tauon jälkeen kokeilemaan Mikon kans agimenoa ja onko kuntokuuri tuottanut tulosta. Voi Jee, hienolta näytti ja kyllä on saatu kuntokuurilla "tehoja" lisää, tästä on hyvä jatkaa!!!

Torstaina ajelimme Rukalle mökkeilemään, ulkoilemaan ja rentoutumaan. Ilmat suosi meitä ja kyllä naatittiin ulkoilusta... Rukan maastoissa oli myös hyvä tehdä Edin kans kuntokuuri reeniä ja tietenkin me se hyödynnettiin.

Sunnuntaina ajelimme Rukalta kotiin. Illalla pesin ja föönasin kuivaksi Onnin ja Sulon, koska ensiviikonloppuna suuntaamme näytelmiin...

Rukalla :)))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti