keskiviikko 11. tammikuuta 2023

Kajaani KV 7.1.2023

Niin on tämän vuoden ensimmäiset näyttelyt käyty ja ei olisi voinut paremmin mennä. Kehässä pennuissa Lenni ja valiouroksissa Severi. Matkaseuralaisena Reetta jolla asustelee minun kasvateista Oliver ja Leo, pääsi Reetta "tutustumaan" näyttelytouhuun.

Lenni, Kiitäjän Love Me esiintyi hienosti ja pokkasi itselleen ROP-pentu tittelin. Ihan mahtavaa ja kun vielä tiukalta tuomarilta todella hieno arvostelu.
Tuomari Esa Ruotsalainen
Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Tasapainoinen, kaunis ilme. Hyvät päälinjat. Kauniit korvat. Erinomainen ylälinja. Sopiva rungonvahvuus. Vähän etuasentoinen lapa. Hyvät takakulmaukset ja luusto. Vähän kapea takaa. Erinomaiset, sujuvat sivuliikkeet. Lupaava kokonaisuus.

Kuva Miina Lukkari

 


Severi, Kiitäjän Gamu esiintyi itselleen tuttuun tyyliin varmasti ja rauhallisesti. Sen verran tuomari tykkäsi että poika voitti urokset ja sai sen toisen CACIB:n Suomesta nyt. Ihan mahtavaa!!!
VAL ERI1 SA PU1 CACIB VSP
Tuomari Esa Ruotsalainen
Keskikokoa kookkaampi, tyypiltään erinomainen, oikeat mittasuhteet omaava uros. Kauniit silmät. Erinomaiset korvat , hyvät päänlinjat. Erinomainen ylälinja, täyteläinen runko. Hyvä luusto ja kulmaukset. Erinomaiset, suorat liikkeet.

Kuva Miina Lukkari


 


 


1 kommentti: