sunnuntai 19. kesäkuuta 2022

Haapajärvi 18.6.2022

Ihan super hieno päivä Haapajärven ryhmänäyttelyssä.

Igorin, Ninon ja Milan ruusukkeet

Tuomarina Juha Putkonen 
 
Igor, Marsoline Orlando upeasti JUN ERI1 SA PU1 SERTI VSP ROP-JUNIORI wohooo!!! 
Arvostelu:  Ihannekokoinen. Erinomaiset rungon mittasuhteet ja luusto. Kaunispiirteinen uroksen pää. Oikein taittuneet korvat. Kauniit tummat silmät. Kauniisti pyöristynyt kuono. Hyvä purenta ja alaleuka. Kaunis ylälinja. Hyvin kehittynyt rintakehä ja eturinta. Erinomainen karvanlaatu. Hyvä soopeliväri. Hyvä lantio ja häntä. Kevyet, joustavat liikkeet.
 
Se oli sitte Igorin toinen serti ja nyt odotellaan että poika täyttää 2v, sitte viimestä metsästämään... toki kyllä käydään näyttelyissä vaikka "mitään ei tarvitakkaan", tietenki Nord-sertit ja Cacibit kelpaa ja jatkossa ilmoitanki jo nuortenluokkaan.
 
Nino, Minitiimin You Make Hearts Sing hienosti VET ERI1 SA PU3 VET-SERTI, VSP-VETERAANI
Arvostelu:  11v. Ihannekokoinen. Erinomaisessa kunnossa. Erinomainen luusto Rungoltaan hieman pitkä. Kaunispiirteinen urosmainen pää. Kauniisti taittuneet korvat Kauniit silmät. Hyvin pyöristynyt kuono. Hyvä purenta. Erinomainen alaleuka. Alahampaita poistettu ( SKL todistus ) Erinomainen rintakehä ja eturinta. Lanne saisi olla lyhyempi. Oikea karvanlaatu Hyvä soopeli Hyvä lantio ja hännän asento, Tasapainoiset kulmaukset. Liikkuu hyvällä askelpituudella iän tuomalla arvokkuudella.
 
Kasvateista Haapajärvellä Mila, Kiitäjän Kiss ensimmäistä kertaa kehässä ja hienosti PEN2 KP, Onnea Marita ja kiitos matkaseurasta, otetaan uusiksi!!!
Arvostelu: 8,5 kk. Hyvät mittasuhteet ja luusto. Lupaava pää. Kauniit korvat. Hyvät silmät, purenta ja alaleuka. Hyvin kehittynyt rintakehä. Eturinta saa täyttyä. Hyvä karvanlaatu, lantio ja hännänkiinnitys. Tasapainoiset kulmaukset. Iän mukaiset liikkeet.

Kasvateista Faro, Kiitäjän Franz upeasti Kotka KV:ssä niitti kunniaa ja mainetta VAL ERI1 SA PU1 CACIB VSP, Onnea Sari!!! Ihan huippua, Farolle ensimmäinen CACIB!
Arvostelu: Quality male. Good size and substance. Very stylish and elegantly. Really like his breed type. Beautiful balanced. Move soundly and effortlessly.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti