lauantai 19. syyskuuta 2020

Tuusniemen ryhmänäyttely

Näyttelyissä ollaan nyt syksyn aikana Santerin kanssa käyty elokuussa Kajaanissa ja nyt syyskuussa Seinäjoella sekä Kokkolassa ennen tätä Tuusniemeä. Santerihan täytti heinäkuussa kaksi vuotta, joten ollaan sitä viimeistä SERTIÄ metsästetty. Seinäjoella se oli lähellä kun VARA-SERTI napsahti, mutta tämä ei meitä lohduttanu.

Tuusniemellä meille uusi tuomarituttavuus Paula Rekiranta. 

Ensimmäistä kertaa kehään asteli myös Severi, Kiitäjän Gamu. Herra esiintyi hienosti ja voitti pentuluokan uroksissa. Loppujen lopuksi Severi oli myös ROP-pentu! Hieno aloitus nuorelta herralta.

Santeri räjäytti potin! Avoluokan voittoon ja lopullisesti PU1 SERTI ja FI MVA!!!!!!!! Jipiiii!!! 

Minun viides Suomen muotovaliokoira, ihan huippua. Aiemmathan valiot jotka minulla on, Nino, Nami, Remu ja Bablo. Sekä onhan meillä yksi Agilityvalio, Onni. 

Kyllä nyt on mukava jäädä näyttelytauolle, saavutettiin se mitä haettiin Santerin kanssa todella nopeasti. 

Samaan aikaan Lahden ryhmänäyttelyssä Lumpon Sari pyörähteli Faron, Kiitäjän Franz kanssa hienosti kehässä ja nappasivat PU4 sijoituksen! Onnea Sari ja Faro, kasvattaja on todella ylpeä ja onnellinen teidän puolesta!!!
Faro esiintyi myös Sarin kanssa Hyvinkään ryhmänäyttelyssä ja ihan hurjaa, poika pokkasi PU2 sijan ja ensimmäinen SERTI!!! Wohoo, ihan huippua!!!
Hienosti Farolla meni edellisenäkin viikonloppuna Sievissä, siellä myös PU4 sijoitus, ihan mahtavaa näyttelymenestystä pojalle tullut!!!

 

Severi ja Santeri

Helskon Rakel ROP ja Gwenga Easy Lover VSP


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti