sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Iisalmi NORD 12.5.2019

Aamulla lähdettiin kohti Iisalmea ja matkaseurana ystäväni Tiina Karjalainen Morriksen & Kertun kans. Minulla koiria mukana Santeri ja Remu, mutta Remu tällä kertaa vain turistina.
Ilma ei ollut mikään mahtavin, vettä satoi välillä enemmän ja välillä vähemmän.

Santeri oli ehkä hieman ihmeissään kun kyseessähän oli ensimmäinen ulkonäyttely että miten sitä nyt tätä "hommaa" ulkona tehdään, mutta hienosti poika kehässä pyörähteli ja upein tuloksin. On se niin mahtava luonteinen että nautin niin sen kanssa kehässä olosta. Liikkuminen niin vaivatonta ja helppoa. Ihan uskomattomana hieno koira nuoresta iästään huolimatta.

Santeri, Gwenda Easy Lover 10kk iässä pokkasi itselleen toisen SERTIN ja samalla tuli eka NORD SERTI. Wohooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tuomari Anita Al-Bachy
JUN ERI 1 SA PU1 SERTI, NORD SERTI, VSP
Upeasti rakentunut. Erinomaisen sukupuolileiman omaava uros. Kauniit ääriviivat. Erinomainen kallo ja kuono-osa. Hyvä pigmentti. Kauniinmuotoiset tummat silmät. Hyväasentoiset korvat. Kaunis kaula. Upea ylälinja. Ihana runko ja eturinta, luusto ja käpälät. Erinomaiset kulmaukset. Hyvä häntä. Upeat joustavat, maatavoittavat liikkeet. Kaunis turkki.

mä ja Santeri, kuva Maarit Tervonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti