maanantai 14. toukokuuta 2018

Oulu NORD 13.5.2018

Käytiin Ainon kanssa teltta pystyttämässä jo perjantaina, vaikka sheltit olikin vasta sunnuntaina. Tyttäreini Jenni oli menossa bernikehään niin olipa teltta heille siellä valmiina että pääsivät auringolta suojaan.
Sunnuntaina kehään lähti Doni, Nino ja Viima joka tuli meille lauantaiaamuna Sodankylästä kun Jaana sairastui eikä päässyt lähtemään. Olin ilmoittanut myös Remun, mutta herra on nyt tiputtanut turkkinsa niin totaalisesti ettei näyttelyitä kannata tälle kesälle suunnitella.

Doni, Kiitäjän Don Juan junioriuroksissa hienosti JUN ERI 3
Tuomari Anita Al-Bachy
Kookas, vahva uros, jolla erinomainen pään muoto. Oikeat pään linjat. Kauniit tummat silmät. Hyvät korvat. Erinomainen kaula, ylälinja, sekä rintakehän pituus ja muoto. Etuosan tulee täyttyä. Tasapainoisesti kulmautuneet hyvä muotoiset raajat. Hyvät käpälät. Erinomaiset liikkeet. Kaunis turkki.

Doni arvosteltavana, kuva Henri


Nino, Minitiimin You Make Hearts Sing
VAL ERI 3 SA
Tuomari Anita Al-Bachy
Soopeli. Erinomaiset mittasuhteet. Upea uros, jolla kaunisilmeinen pää. Oikeat pään linjat. Hyvät silmät ja korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Upea runko ja eturinta. Kauniisti kulmautuneet, hyvä muotoiset raajat. Hyvät käpälät ja häntä. Upea turkki. Maata voittavat, tehokkaat liikkeet.
Nino liikkeessä, kuva Henri


Viima, Kiitäjän Bettiina
AVO ERI2 SA
Tuomari Anita Al-Bachy
Soopeli. Kauniit ääriviivat, oikeat mittasuhteet omaava narttu jolla oikea ilmeinen nartun pää. Hyvä kallo ja kuono. Kauniit tummat silmät. Hyvät korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Erinomainen runko ja eturinta. Erinomainen luusto ja käpälät. Tehokkaat maata voittavat liikkeet. Sopiva karvapeite.
Viima arvosteltavana, kuva Kerttu Luostarinen


Päivän kruunasi Remun lapsukaiset kun Lissu, Usvatar Graziella ja Jäbä, Usvatar Giorgino valioituivat molemmat tässä näyttelyssä. Molemmat saavat nimensä eteen FI MVA!!!
Onnea miljoonasti kasvattajat Tiina ja Juha, sekä Jäbän omistaja Susanna!!!!
FI MVA Usvatar Graziella ja FI MVA Usvatar Giorgino, kuva Tiina Karjalainen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti